Beşiktaş Kagawa: Derbi zor olacak

Kagawa: Derbi zor olacak

29.04.2019 - 17:27 | Son Güncellenme:

Shinji Kagawa, Japon basınına Galatasaray derbisini değerlendirdi. Ligin kader maçlarından biri olacağını kaydeden tecrübeli orta saha, “Daha fazla mücadele etmeli, daha fazla efor sarf etmeliyiz. Sert bir maç olacak” dedi.

Kagawa: Derbi zor olacak

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların performansıyla beğenilen yıldızı Shinji Kagawa, Galatasaray derbisini yorumladı.

Ankaragücü maçı sonrası Japon gazetecilerle sohbet eden Kagawa, Galatasaray maçının ligin kaderini belirleyeceğini söyledi, "Bu haftayı atlatmayı başardık ve 3 puan daha zirveye yaklaştık. Bu çok önemliydi. Ancak daha da önemlisi haftaya yapacağımız Galatasaray maçı. Ankaragücü maçından çok daha zor olacağı kesin.

Her şeyden önce rakibimizin stadına gideceğiz, bu zor bir durum. Daha fazla mücadele etmeli, daha fazla efor sarf etmeliyiz. Sert bir maç olacak. Daha agresif davranmalıyız sahada. Eksiklerimizi kapatırsak, sıkıntılarımızı düzeltirsek, iyi bir şansımız olur. İşimizi iyi yaparsak 3 puanla dönebiliriz" dedi.

Haberin Devamı

Kişisel performansını da değerlendiren Japon yıldız, "Bu aralar gollerimden uzak kaldım ama ben hep elimden geleni yapıyorum. Kalan 4 haftada gol ve asist katkısı vermeye devam etmek istiyorum. Ljajic de iyi anlaşıyoruz sahadayken, bu maçta da iyi bir iletişim kurduk" ifadelerini kullandı.