Milli Takım Kalbi iki parça!

Kalbi iki parça!

08.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir dönem Samsun ve Gaziantepspor’u çalıştıran Multzescu, Romanya’nın şanslı olduğunu söylemesine rağmen, “Kalbim ikiye bölündü. Bir yanım Romanya, diğer yarısı Türkiye için atıyor. Gönül isterdi ki kol kola Brezilya’ya gidelim. Ne yazık ki, böyle bir şans yok” diye konuştu

Kalbi iki parça

BİLAL MEŞE

Türkiye’de bir dönem Samsunspor ve Gaziantepspor’u çalıştıran Gigi Multzescu, salı günkü maçta Romanya’nın daha şanslı olduğunu söyledi.
Konuşmasına başlarken göğsünü işaret eden Multzescu, “Kalbim ikiye bölündü. Bir yanım Romanya, diğer yarısı Türkiye için atıyor. Gönül isterdi ki kol kola Brezilya’ya gidelim. Ne yazık ki, böyle bir şans yok” derken üzüntüsünü seslendiriyordu.
Romanya’nın daha şanslı gözüktüğünü dile getiren tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle devam ettirdi:
“Ancak Fatih Terim’in yeniden gelişi Türkiye için büyük avantaj. Türkiye’nin elit hocalarından biridir. Kelimenin tam anlamıyla o bir İmparator. Taktik açısından rakibi iyi analiz ediyor. Artı özelliklerinden biri ise motivasyonu.
Bunu Andorra maçında bir kez daha gördük. Romanya galibiyet için sahaya çıkacak. İşini şansa bırakmak istemeyecek. Ancak Terimli Türkiye, çok kolay bir takım olmayacak, her türlü zorluğu çıkaracak, onlar da galibiyeti kovalayacak.”
Türkiye’nin de olmazsa olmazının üç puan olduğunu dile getiren Multzescu, “Bu faktör, maçın ne denli zor geçeceğinin en büyük göstergesidir. Atmosfer tabii ki Romanya lehine... Ama bizim işimiz de öyle sanıldığı kadar kolay olmayacak. Romanya çok pas yapan ve topu ayağında tutan bir ekip” yorumunu yaptı.