Euro2016 ‘Kalitemizi göstermeliyiz’

‘Kalitemizi göstermeliyiz’

10.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hırvatistan’da, Vida ve Perisic pazar günkü maç öncesi değerlendirmelerde bulundu, “Maçın kaderini değiştirebilecek oyuncularımız var. Türkiye’den iyiyiz, ancak sahada göstermeliyiz” dedi

‘Kalitemizi göstermeliyiz’

Türkiye’nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu’ndaki rakiplerinden Hırvatistan’da Domagoj Vida ve Ivan Perisic dün bir basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Kamp yaptıkları Fransa’nın Deauville bölgesinde açıklamalarda bulunan Vida, pazar günü oynayacakları Türkiye maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 27 yaşındaki futbolcu milli takımımızın daha çok kontra ataklarda ve duran toplarda etkili olduğunu kaydetti. Hırvatistan’ın ise her bölgede kaliteli elemanlara sahip olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Çok iyi oyunculara sahibiz. Her an maçın kaderini değiştirebilecek isimler kadromuzda var. Moralimiz de zorlu şampiyona öncesi yerinde. Türkiye’den daha iyi ve kaliteli bir takımız. Ancak bunu sahada da göstermeliyiz” diye konuştu.

Ivan Perisic ise “Kafilede bulunan tüm oyuncularımız büyük takımlarda forma giyiyor. Moralleri de çok iyi. İdmanlarda da çok iyi vakit geçiriyoruz. Grupta İspanya, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya geleceğiz. İlk maçımız Türkiye ile ve zor geçecektir. Her şeye rağmen şampiyonada iyi oynayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.