BursaSpor Kapanış maçında kadro değişiyor

Kapanış maçında kadro değişiyor

03.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun son maçında ilk on birini değiştirecek. Tecrübeli çalıştırıcı sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroda zorunlu revizyona gidecek.

Kapanış maçında kadro değişiyor

Kapanış maçında kadro değişiyor

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısına iyi başlayan ancak 10 maçlık yenilmezlik serisinin ardından düşüşe geçen Trabzonspor, son hafta karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Bursaspor’u mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamlamayı istiyor.

Ancak Teknik Direktör Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroda zorunlu değişiklikler yapacak. Deneyimli teknik adamın son oynanan Fenerbahçe karşılaşmasından farklı olarak kart cezalısı Olcay ile Bero, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza verilen Onur ve sakatlığı bulunan Okay’ın yerine Esteban, Durica, Onazi ve Abdülkadire forma vermesi bekleniyor. Ayrıca bordo-mavili takımın bugünkü maça yeni sezon formalarıyla çıkmayı planladığı öğrenildi. Trabzonspor’un 2017-18 sezonu için hazırlanan formaları sezonun son maçında görücüye çıkaracağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Başkan Muharrem Usta yaptığı açıklamada yeni sezon için transfer sinyalleri verdi. Başkan Usta, “Biraz daha güçlenmemiz gerekiyor ve bunun için belirli pozisyonlara transfer yapacağız” dedi.

İddaa’nın kararı ortalığı karıştırdı!

Gözler Süper Lig’de küme düşme hattına çevrilmişken, İddaa’nın bir hamlesi ortalığı karıştırdı. Trabzonspor-Bursaspor maçı öncesi İddaa bu karşılaşmayı programına almayınca bordo-mavili takımdan tepki geldi. Ardından İddaa geri adım attı ve mücadeleyi apar topar listesine ekledi ve bahis açtı. Maçta Trabzonspor galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.20, Bursaspor galibiyetine ise 2.10 oran verildi.