Beşiktaş ‘Kaptan Aybaba’

‘Kaptan Aybaba’

09.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samet Aybaba’ya destek çıktı “Şartlar ne olursa olsun kendisine inanıyor ve güveniyorum. Gemimizin Kaptanı Aybaba’dır” dedi

‘Kaptan Aybaba’

Beyaz TV’ye konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 3-0’lık Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası şimşekleri üzerine çeken siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı Samet Aybaba’ya sahip çıktı.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Samet Aybaba ile uzun süreli bir kontrat yaptıklarını belirterek “Şartlar ne olursa olsun ona inanıyor ve güveniyorum” dedi.

Başkan Fikret Orman, “Beşiktaş futbol takımını bir gemi olarak düşünün. Bu gemi bir limandan çıkana kadar oradaki kaptanı, personeli, hepsi gemi limandan ayrılana kadar anca ona müdahil olabilirsiniz. Ama gemi limandan çıkıp yeni bir limana gidene kadar artık yapacak bir şey yoktur. Biz bir karar verdik. Ve verdiğimiz o kararla da, o hür irademizle en iyisi olduğuna inandığımız Samet hocamızı takımın başına getirdik. Samet hoca gemimizi aldı. Şu anda gemimizin kaptanı o... Obür limana kadar Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.

Yazarlar