ING Basketbol Süper Ligi Kaptan'a veda

Kaptan'a veda

14.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker, geçen sezonun ardından basketbolu bırakan ve takımın menajeri olan eski kaptanı Ömer Onan için veda töreni düzenliyor.

Kaptana veda

Fenerbahçe Ülker, geçen sezonun ardından basketbolu bırakan ve takımın menajeri olan eski kaptanı Ömer Onan için veda töreni düzenliyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ömer Onan’ın veda töreni, THY Euroleague’de Fenerbahçe Ülker’in 17 Ekim Cuma günü Ülker Sports Arena’da İtalya’nın EA7 Emporio Armani takımıyla saat 22.00’de oynayacağı maçtan önce yapılacak. Taraftarlar, saat 21.00’de başlayacak veda töreni öncesi salonda olmaya davet edildi.

Sarı-lacivertli formayı 9 sezon giyen Ömer Onan, 5 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 2 de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

Potada kapanış Başkent’te

Basketbol Ligi’nde ilk haftanın son karşılaşması bugün 18.00’de Ankara Arena’da Türk Telekom ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak. Sarı-lacivertli ekibin San Antonio Spurs ile oynadığı karşılaşma nedeniyle bugüne alınan mücadele LİG TV 3’ten yayınlanacak.

Haberin Devamı

Yeni Harun’lar yetişecek

Türk basketbolunun eski yıldızlardan Harun Erdenay basketbol okulu açıyor. İTÜ Maslak Kampüsü’nde 18 Ekim Cumartesi günü faaliyete geçecek olan Harun Erdenay Basketbol Okulu’nda 8-15 yaş grubu arasında yer alan kız ve erkek çocuklar kurs görecek. 4 antrenörün yanı sıra Harun Erdenay’ın da katılacagı okul cumartesi-pazar günleri öğrencilerin hizmetinde olacak. Harun Erdenay, “Milli Takımımız ve kulüplerimizin başarıları ile aileler çocuklarının basketbolcu olmasını istiyor” dedi.