Galatasaray Kaptan'ın seyir defteri!

Kaptan'ın seyir defteri!

16.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Selçuk İnan yedek kalsa bile hazır bekledi, görev verildiğinde en iyisini yaptı. Penaltıcı olmasına rağmen Gomis’e attırdı, ayrıca pazubandını bu kez Muslera’dan almadı. Galatasaraylı oyuncu, her fırsatta güvendiğini söyleyen Tudor’u da yanıltmadı.

Kaptanın seyir defteri

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da Selçuk İnan, Finlandiya ve Atiker Konyaspor maçlarıyla yeniden parladı. Ancak tecrübeli oyuncunun bu tırmanışı tesadüf değil... Çevresine göre o zaten bunları başarabiliyordu. Sadece biraz dinlenmeliydi.

Selçuk’a yakın kaynaklar, “Selçuk 32 yaşında ve birkaç ay sonra 33’e girecek. 2006-2007 sezonundan bu yana her sezon ortalama 40 maç oynayan bir oyuncudan söz ediyoruz. Biraz dinlenmeye ihtiyacı vardı. Geçen sezon iyi olmadığının o da farkında... Ancak Selçuk bu ara topları her zaman atıyor. Yanında, çevresinde ve önünde iyi futbolcular olması da çok önemli bir faktör” dedi.

Kulüp yetkilileri ise Selçuk İnan’ın hiç sorun çıkarmadığına dikkat çekerek, “Selçuk oynasa da oynamasa da bunu problem etmez. Kendini hep hazır tutmaya çalışır. Takımda çok sevilir. Sorun çıkaran bir yapısı olsa bu dönemde olurdu. ‘Selçuk takımı karıştırıyor’ algısı da insanları yanlış yönlendirdi. Böyle bir şey hiç olmadı. Konya’da penaltıyı Gomis’e attırması büyük bir jest. İlk kez de yapmıyor bunu. Zamanında da 1. penaltıcı olmasına rağmen Burak Yılmaz’a da attırmıştı. Yine Muslera’nın vermesine rağmen kaptanlık bandını bırakması da ayrı bir olgunluk... Selçuk’un bu noktada olmasında ona her fırsatta güvendiğini söyleyen Tudor’un rolü de büyük” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Tudor, oynatmasa bile Selçuk’a kol kanat gerdi ve kaptanın kendine gelmesini sağladı.




Yazarlar