Türkiye Kupası Kar: "Hedefimiz kupada tur"

Kar: "Hedefimiz kupada tur"

01.10.2013 - 15:41 | Son Güncellenme:

PTT 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un başkanı Emin Kar, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci turunda oynayacakları Aydınspor 1923 maçında ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların şans bulacağını belirterek, "Tur atlamak için sahaya çıkacağız" dedi.

Kar: Hedefimiz kupada tur

Sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup eden Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda yarın oynayacağı Aydınspor 1923 maçına odaklandı. Samsunspor, bu sabah uçakla Ankara aktarmalı olarak İzmir'e, daha sonra da karayoluyla Aydın'a gitti.

ÖNCELİK LİGDE

Başkan Emin Kar, kafilenin hareketinden önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile moral bulduklarını vurgularken, şunları söyledi:

"Bizim öncelikli hedefimiz, ligde üst sıralarda olmak. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Teknik heyetimiz, Aydınspor 1923 maçında ligde forma giyemeyen isimlere şans verecek. Bu durum hem oyuncularımızın onların hazır olmalarını, hem de teknik heyetimiz tarafından son durumlarının görülmesini sağlayacak."