Anadolu Kulüpleri Karabükspor destek istiyor!

Karabükspor destek istiyor!

15.05.2013 - 17:19 | Son Güncellenme:

Kardemir Karabükspor Başkanı Şahin: "İnsanlar Fenerbahçeli olabilir ama bu son maçımızda Kardemir Karabükspor’u desteklesin"

Karabükspor destek istiyor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, "İnsanlar Fenerbahçeli olabilir ama bu son maçımızda Kardemir Karabükspor’u desteklesin" dedi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu Fenerbahçe ile ligin son maçını yapacaklarını, bu maçı kazanmak zorunda olduklarını ve her şeyin kendi ellerinde olduğunu söyledi.

Fenerbahçe maçının artık bıçağın kemiğe dayandığı bir maç olarak gördüklerini ifade eden Şahin, "Hala bir fırsat var, bir 90 dakika var. Fenerbahçe büyük bir camia. Güçlü bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Biz de ona göre hazırlanıyoruz. Fenerbahçe’yi burada yeneriz. Biz bu ligde kalacağız" ifadelerini kullandı.

Taraftar desteğinin çok önemli olduğuna dikkati çeken Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Arkadaşlar bizi arıyor dışardan, başka illerden. Maça gelmek istiyorlar. Ben onlara şunu söylüyorum. Lütfen Fenerbahçeli ise bu maça gelmesin. Karabük’lü taraftar bu maça gelsin. İnsanlar Fenerbahçeli olabilir ama bu son maçımızda Kardemir Karabükspor’u desteklesin. Bize 90 dakika susmayacak, takımı yüreklendirecek ve cesaretlendirecek 12. adama çok ihtiyacımız var. O nedenle bilet fiyatlarını düşük tuttuk. Dedik ki Kardemir Karabükspor’lu bu maça gelsin. Bayrak yaptırıyoruz, taraftarlarımıza dağıtacağız. İnşallah bir karnaval havasında Fair-play içerisinde maçı tamamlarız."

Haberin Devamı

"Ligde kalacağız"

Türkiye’nin gözünün ligde kalma mücadelesi veren 3 takımın maçında olacağını belirten Şahin, talihsiz maçlar yaşadıklarını ama son maçta ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Maçın hakeminin Mustafa Kamil Abitoğlu olduğunu, stresli ve zor bir maç yöneteceğini aktaran Şahin, kendisine başarılar diledi.

Şahin, Fenerbahçe ile oynayacakları son maçta ligde kalmak için ne gerekiyorsa yapacaklarına dikkati çekerek, "Bu ligde kalacağız. Korkunun ecele faydası yok. İpler bizim elimizde. Mücadele ederek Fenerbahçe’yi yeneceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızı çok üzdük. Talihsiz maçlar yaşadık ama bu son maçta elimizden geleni yapacağımızı bilsinler. Biz geçmişte zoru başardık yine başaracağımıza inanıyorum. Başka alternatifimiz yok" ifadesini kullandı.