Kayserispor Kardeş payı

Kardeş payı

29.07.2013 - 22:12 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, hazırlık maçında Çaykur Rizespor'la karşılaştı.

Kardeş payı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, hazırlık maçında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Teknik direktör Robert Prosinecki, Çaykur Rizespor karşısında Ertuğrul Taşkıran, Cüneyt Köz, Simic, Zurab, Abdullah Durak, Mijailovic, Cleyton, Yener Arıca, Taner Yalçın, Mouche ve Mert Nobre ilk 11'ine görev verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Pawelek, Koray Altınay, Viera, Sezer Özmen, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Ludovic, Cernat, Tevfik Köse, Sercan Kaya ve Uche ilk 11'i ile maça başladı.

İlk yarısının golsüz beraberlikle sonuçlandığı maçın 77. dakikasında Çaykur Rizespor, Tevfik Köse'nin golüyle öne geçti. 86. dakikada Engin Bekdemir, Kayserispor'a beraberliği getiren golü kaydetti ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kayserispor, daha önce yaptığı hazırlık maçlarında PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'a 3-2, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e 2-1 ve Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt'a 3-2 yenilmiş, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Genoa'yı da 1-0 mağlup etmişti.

Yazarlar