Beşiktaş Karius geliyor

Karius geliyor

25.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın uzun süredir ilgilendiği Liverpool kalecisi bugün 19.30'da İstanbul'da olacak.

Karius geliyor

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Fabri’nin gidişinin ardından transferde kaleciye yönelen Kartal, İngiliz ekibinin kalecisini 2 yıllığına kiraladı. Alman file bekçisi için satın alma opsiyonu da 8 milyon euro olarak belirlendi.

Transferde son günlere girilmesi nedeniyle hummalı bir çalışma içerisine giren Beşiktaş Yönetimi, önce kaleci transferini bitirdi, Loris Karius’ta karar kıldı.Hem Liverpool hem de Alman kaleci ile anlaşan siyah-beyazlılar, iki yıllığına kiraladığı futbolcuyu bugün İstanbul’a getirecek. Saat 19.00’da Türkiye’de olacak olan Alman kaleci, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.
Liverpool ile yapılan anlaşmada oyuncunun kiralanması dışında satın alma opsiyonu da belirlendi. Buna göre siyah-beyazlılar, iki yıl içinde satın alma kararı alırsa 8 milyon euro vererek, kendi inisiyatifiyle satın alabilecek.
Beşiktaş, futbolcunun imza atması sonrasında transferi kamuoyuna duyuracak. Transfere resmiyet kazandırmadan bunu duyurmak istemeyen siyah-beyazlılar, tüm prosedürün tamamlanmasıyla Karius’u takıma katıldığını açıklayacak.
Bu arada transferlerle ilgili konuşan Başkan Fikret Orman ise söylentilere açıklık getirdi. Orman, Meksikalı Marco Fabian ve Mario Gomez’in transfer durumuyla ilgili, “İmza atılmadan bunları konuşmak doğru değil. İlgilendiğimiz oyuncular var. Bütçemize uyarsa alacağız, uymazsa almayacağız. Mario Gomez, gündemimizde olmadı, hiçbir zaman da konuşmadık” diye konuştu.