Trabzonspor Kariyer sınavı!

Kariyer sınavı!

23.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın, futbolcuların Fenerbahçe maçında ortaya koyacağı futbol ve mantığın gelecekle ilgili kariyerlerini belirleyeceğini söyledi.

Kariyer sınavı

Trabzonspor Kulübü Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, büyük maçların motivasyonunun her zaman farklı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçı öncesinde gerekenleri futbolcularla konuştuklarını anlatan Büyükaydın, “Artık bundan sonra onların ortaya koyacağı futbol ve mantık, gelecekle ilgili kariyerlerini belirleyecek. Fenerbahçe maçında elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Gençlerbirliği maçında Trabzonspor’a yakışmayan bir futbol ortaya konulduğunu ifade eden Büyükaydın, şunları kaydetti:

“Hiç kimseyi tatmin etmeyen bir futboldu. İnsan futbol oynar ve mağlup olabilirsiniz. Ancak oynanan futbol yakışır bir şekilde olur. Trabzonspor’a yakışan bir futbol oynamadık. Fenerbahçe maçının Trabzon şehri ve taraftar için ne kadar önemli olduğunu futbolculara anlattık. Bundan sonra artık top onlarda, çıkacaklar mücadele edecekler. Kazanırsınız yada kaybedersiniz ama mücadele etmelisiniz ama hiçbir şey yapmadan mağlup olursanız bu kabul edilemez.”

Haberin Devamı

Taktik prova

Bordo-mavili ekip, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. İdmana sakat olan Ramazan Övüç ile salonda çalışan Muhammet Demir ve Yusuf katılmadı, Akakpo koşu yaptı. Bu arada, Erdoğdu Anaokulu öğrencileri, antrenmanı ziyaret ederek, çalışmalar öncesi teknik heyet ve futbolcularla birlikte Türk bayrağıyla fotoğraf çektirip, 23 Nisan’ı kutladı.