Basketbol Karşıyaka-Galatasaray maçı Eurocup'a manşet oldu

Karşıyaka-Galatasaray maçı Eurocup'a manşet oldu

22.02.2016 - 17:25 | Son Güncellenme:

Eurocup Son 16 Turu'nda çarşamba günü İzmir'de oynanacak Pınar Karşıyaka - Galatasaray Odeabank'ın maçı, Eurocup'ın sitesine manşet oldu.

Karşıyaka-Galatasaray maçı Eurocupa manşet oldu

Organizasyonun en heyecanlı müsabakası olarak gösterilen kapışmada iki Türk ekibinin artıları ve eksileri masaya yatırıldı. Pınar Karşıyaka'nın her kulvarda başarıyı hedeflediği belirtilirken, "Pınar Karşıyaka savunmada ve hücumda çok etkili. Son maçta Reggio Emilia karşısında 109 sayı bularak rekor kırdılar. Ayrıca Trabzonspor Medical Park'tan sadece 43 sayı yiyerek yine bir ilke imza attılar. Galatasaray Odebank' formda bir rakip bekliyor" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Sitede, Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ile Galatasaray Odeabank'ı çalıştıran Ergin Ataman'ın çok iyi arkadaş olduklarına da dikkat çekildi. Yapılan değerlendirmede, "Hem Ataman hem Sarıca son zamanların en iyi Türk antrenörleri. Ufuk Sarıca, Ergin Ataman'la eski adı Efes Pilsen olan Anadolu Efes ve Beşiktaş'ta birlikte çalıştı, Şimdi ise ikisi Türk Milli Takım'dalar. İki önemli koç kazanmak için sahada her şeyi yapacaklar" ifadesine yer verildi.

Maçın teknik analizinin de yapıldığı yazıda Galatasaray Odeabanklı Chuck Davis ve Pınar Karşıyakalı Josh Carter'ın takımları için en önemli kozlar olacağı belirtildi.

Yazarlar