1.Lig Karşıyaka'dan tarihi kampanya

Karşıyaka'dan tarihi kampanya

08.04.2015 - 14:32 | Son Güncellenme:

Yarıştığı 3 kulvarda da başarılı sonuçlar elde eden Karşıyaka, yaşadığı maddi sıkıntıları çözmek adına dev bir proje geliştirdi. Projeye göre; bin Karşıyakalı, bin TL bağış yaparak kulüplerini düştüğü dar boğazdan kurtaracak.

Karşıyakadan tarihi kampanya

Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Karşıyaka, karşı karşıya kaldığı maddi krizden kurtulmanın formülünü buldu. Karşıyaka yönetiminin ürettiği projeye göre; bin Karşıyakalı, en az bin TL bağış yaparak 103 yıllık köklü kulübü düzlüğe çıkartacak. Bağış yapan herkese imzalı forma verileceğini belirten yönetim kurulu üyeleri, ilk kıvılcımı ise kendileri yaktı.

Haberin Devamı

“KARŞIYAKA’NIN GÜCÜNÜ GÖRELİM

Yeşil-kırmızılı kulübün sadece bir futbol kulübü olmadığına vurgu yapan Karşıyaka Kulübü Başkanı Fatih Diniz, “Her branşa yetişmek zorunda kalıyoruz. Tüm bu branşlara yetişirken de çok ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyoruz. Şu anda çok ciddi bir kaynak sıkıntısı yaşıyoruz. O nedenle bir proje geliştirdik, herkes elini taşın altına koysun istedik. Bin TL verecek bin Karşıyakalı arıyoruz. Resmi internet sitemizden hesap numaramızı da vereceğiz. Gerçekten görelim bakalım Karşıyaka’nın gücü nedir, Karşıyaka neleri başarabiliyor, neleri başaramıyor” dedi.

“AYHAN AKMAN DOĞRU KARAR”

Futbol takımının başarılı bir sezon geçirdiğini anlatan Başkan Diniz, “Futbolda devre arası transfer yapmadık ve hoca değişikliğine rağmen göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Çok gol atıp çok gol yiyoruz ama galip geliyoruz. Ayhan Akman’ı takımın başına getirmekle de çok doğru bir iş yaptık. Futbol takımımız bana göre başarılı gidiyor. Biz de futbolcularımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Transfer taksitlerini zamanında ödüyoruz. Sadece çok cüzi bir rakam borcumuz var” diye konuştu.

Haberin Devamı

“BASKETBOLDA EUROLEAGUE ŞANSI”

Pınar karşıyaka’nın son 2 sezondur yakaladığı başarıya dikkat çeken Fatih Diniz, “Takımımız 2 kupa aldı. Eurocup’ta ilk 8’e girdi. Basketbolun bir şansı daha doğdu. Eğer bu sezonu ilk 3’te bitirirlerse, ligde Fenerbahçe Ülker - Anadolu Efes finali oynanırsa takımımız Euroleague’e direkt katılma hakkını elde edecek. Bu başarılabilirse Karşıyaka’nın yıllardır düşündüğü sıçramayı yapması söz konusu. Bu hafta oynayacağımız Darüşşafaka Doğuş maçı da önemli. Bu hafta Anadolu Efes mağlup olursa takımımızın ikinci olma şansı bile var” ifadelerini kullandı.

“VOLEYBOLDA İZMİR’İ TEMSİL EDECEĞİZ”

Kadınlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda play-off mücadelesi veren Karşıyaka Asrın Grup’un da zor günlerden geçerek bu başarıyı elde ettiğini dile getiren Diniz, 1. Lig’de İzmir’i temsil edeceklerini söyledi.

“KONGRE TARİHİ ŞU AN ÖNEMLİ DEĞİL”

Mayıs ayında yapılması gereken olağan genel kurula da değinen Diniz şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Takımlarımızın konsantrasyonu açısından bu kongrenin tarihi şu an çok önemli değil. Mayıs ayında bunu yapma zorunluluğumuz var. Şu an takımlarımızın başarısına entegre olmak zorundayız. Kongre sonraki karar.”

TERİM’İN SAHA ÇIKIŞI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yönetiminde yapılan Futbol Buluşmaları’nın İzmir toplantıları hakkında da konuşan Diniz, “Fatih Terim ‘uçakla gelirken İzmir’de bir tane çim antrenman sahası göremedim’ dedi. Doğru da söylüyor. Altay’ın, Karşıyaka’nın çok müthiş tesisleri yok. İzmir’de iki yaka var, kuzey ve güney. Bu iki yakaya da 5-6 tane çim saha yapılması gerekiyor” dedi.

Yazarlar