Skorer Kartal bombayı patlatıyor!..

Kartal bombayı patlatıyor!..

16.04.2010 - 11:33 | Son Güncellenme:

Ünlü futbolcunun bonservisi yüksek gelince Beşiktaş kiralamak için temaslarını sürdürdü. İşte son durum

Kartal bombayı patlatıyor..

Beşiktaş'ta 31 Ocak günü yapılan seçim sonrası başkanlık koltuğuna 3 yıl daha oturmaya hak kazanan Yıldırım Demirören'in oluşturduğu futbol komitesi önümüzdeki sezon için yabancı oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Bu sezon sona ermeden gelecek sezonun planlamasını yapmak isteyen yöneticiler ilk olarak geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitmiş ve Schalke 04 forması giyen Kevin Kuranyi'nin menajeri ile ön görüşme yapmışlardı.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı takımın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu dün de Milano'ya gidererek İnter Milan Kulübü yetkilileri ile Andrade Quaresma Bernardo Ricardo için görüşmelerde bulundular.

Adalı ve Zülfikaroğlu Quaresma için ilk olarak satın alma opsiyonunu kullanmak istediler. İnter Sportif Direktörü Marco Branca ile görüşen ikili 2013 yılına kadar İnter ile sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun yüksek bonservis bedeli sebebiyle bu düşünceden vazgeçip, Quaresma'yı bir yıllığını kiralamak için temasları sürdürdüler. 27 yaşındaki futbolcunun bir yıllık kiralama bedelinin 4 milyon Euro seviyelerine çıkması üzerine bu futbolcunun transferini yönetim kurulu üyeleri ile masaya yatırmak için İstanbul'a döndüler.

Haberin Devamı

Adalı ve Zülfikaroğlu Siyah Beyazlı takımın yönetim kurulundan bu konu ile ilgili olumlu bir karar çıkarsa yeniden İtalya'ya giderek bu transferi bitirecekler.

Yazarlar