UEFA Avrupa Ligi Kartal'ın ve Fırtına'nın gecesi!

Kartal'ın ve Fırtına'nın gecesi!

23.10.2014 - 09:58 | Son Güncellenme:

Daha önce oynadığı iki maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Belgrad temsilcisi karşısında ilk galibiyetini arayacak. Trabzonspor ise Belçikalı rakibini yenerek Avni Aker'deki Legia Varşova mağlubiyetini unutmak istiyor.

Kartalın ve Fırtınanın gecesi

Kartal, Belgrad'da siftah peşinde

Haberin Devamı

C Grubu'nda mücadeleye evindeki 1-1'lik Asteras Tripolis beraberliği ile başlayan, ardından Tottenham'ı Londra'da sallamasına rağmen, yıkamayan ve yine 1-1'lik skor elde eden Beşiktaş için bu akşam Belgrad'da alınacak üç puan hayati önem taşıyor. Siyah-beyazlı ekibimizi, özellikle evinde iyi sonuçlar elde eden, etkili taraftar grubuyla rakipleri üzerinde baskı kuran Partizan karşısında zorlu bir doksan dakika bekliyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları olan Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş maç kadrosunda yok.

Fırtına evinde üç puana şartlandı

Süper Lig'de ilk galibiyetini Mersin İdmanyurdu karşısında alan Trabzonspor, Lokeren karşısında saha avantajını kullanıp iddiasını sürdürmek istiyor. L Grubu'ndaki ilk maçında Metalist Kharkiv'i deplasmanda 2-1 yenen ancak daha sonra evindeki maçta Legia Varşova'ya 1-0 boyun eğen bordo-mavililerde kaleci Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Bu arada dün oynanan L Grubu maçında Legia Varşova, Metalist Kharkiv'i deplasmanda 1-0 yenip 9 puanla liderliğini perçinledi.

Yazarlar