Teleset Mobilya Akhisarspor Kasımpaşa, Akhisar'ı gözüne kestirdi!

Kasımpaşa, Akhisar'ı gözüne kestirdi!

17.11.2012 - 14:06 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Kasımpaşa, rakibini yenerek yeniden galibiyetle tanışmak istiyor.

Kasımpaşa, Akhisarı gözüne kestirdi

Geçen hafta son dakikada bulduğu penaltı golüyle Medical Park Antalyaspor ile berabere kalan lacivert-beyazlılar, Manisa deplasmanında 3 puan alarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Kasımpaşa, geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 17 puan topladı. Lacivert-beyazlılar bu sezon deplasmanda ise Sanica Boru Elazığspor ve Bursaspor’u yendi, Galatasaray, Sivasspor ve Trabzonspor’a karşı da kaybetti.

Lacivert-beyazlılarda geçen hafta gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Sancak Kaplan ve sakatlıkları devam eden Kafoumba Coulibaly ile Volkan Yaman yarınki maçta forma giyemeyecek.

Ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, geride kalan maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 10 puan toplayarak, 12. haftaya 16. sırada girdi. Manisa temsilcisi kendi sahasında ise hiç galibiyet alamadı. Akhisar Belediyespor, 2 kez berabere kaldı, 3 kez de yenildi.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yarın saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

Arveladze: ”Zor bir deplasman maçı olacak”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Akhisar Belediyespor maçının zor bir deplasman olacağını söyledi.

Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesine açıklama yapan Gürcü çalıştırıcı, Spor Toto Süper Lig’in her türlü sonuca açık olduğu belirterek, ”Kardemir Karabükspor’un Galatasaray’ı yenmesinin ardından, görüyoruz ki bu ligde her şey olabilir. Çok zorlu bir lig. Her takım eşit. Akhisar Belediyespor lige kötü başladı, ama sonuç olarak iyi bir takıma sahipler. Bizim açımızdan zor bir deplasman maçı olacak. Zirve yarışında bu zor deplasmandan 3 puan alıp, yeniden bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.