BursaSpor Kasımpaşa söylentilerine cevap!

Kasımpaşa söylentilerine cevap!

24.09.2012 - 17:01 | Son Güncellenme:

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşaspor ile ilgili çıkan dedikodulara yanıt verdi. Sağlam, "Bursaspor'da çalışmaktan ve Bursa'da yaşamaktan mutluyum" dedi.

Kasımpaşa söylentilerine cevap

Sağlam antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında dedikodulara açıklık getirdi. Başarılı çalıştırıcı, "Çok açık ve net şekilde söylemek istiyorum. Kasımpaşa köklü bir camia oradaki yöneticilerin bir çoğu bizim geçmişte yöneticiliğimiz yapmış değerli insanlar. Bursaspor’la sözleşmem devam ediyor ve Bursa şehrinde yaşamaktan ve görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bursaspor'dan ayrılmamızı gerektirecek ne başkanla ne yönetimle ne takımla ne taraftarla ne de camia ile alakalı en ufak bir sorunumuz yok. Kasımpaşa Kulübü de bu çıkan haberlerden rahatsız olmuştur. Böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Geçmişten daha arzulu bir şekilde görevimize devam ediyoruz. Bunu bir şekilde açıklamak istiyoruz" diye konuştu.


"BUNU KENDİ ARANIZDA SORGULAYIN"


Bir gazetecinin, "Neden böyle haberler çıkıyor?" sorusuna ise Sağlam, "Türk medyasında sadece antrenörle alakalı değil sporcularla alakalı da bir çok asılsız haber çıktı. Kendi içinizde birbirinize sormanız lazım. O yüzden bu sorunun cevabını veremem. Bizim burada olmamızı istemeyenler yerimize hemen antrenör getirmiş olabilirler. Biz ömür boyu burada çalışacak değiliz. Biz de bir gün ayrılacağız. Böyle bir konuyu basından değil bizden duyarsınız" yanıtını verdi.


"KENDİ İÇİMİZDE HALLEDERİZ"


Ozan ile Pinto'nun maç içindeki tartışması ile ilgili ise Sağlam şunları söyledi:

"Ozan ile Pinto'nun tartışması oldu. Pozisyon icabı bir gerginlik oldu. Bunları kendi içimizde halletmesini biliyoruz. Yeter ki takım bütünlüğüne zarar vermesin. Maçın atmosferi ve gerginliğinde böyle şeyler oluyor. Bunların doğal karşılanması gerekiyor. Şu an bir gerginlik yok."


KASIMPAŞA SÖYLENTİLERİ!


Kasımpaşa'da Metin Diyadin'den boşalan teknik direktörlük koltuğu için en güçlü adaylar olarak Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Denizli'nin adı geçiyordu.