1.Lig Kayseri Erciyes'te moraller yerinde

Kayseri Erciyes'te moraller yerinde

30.10.2015 - 15:34 | Son Güncellenme:

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, "Biz ligin ilk maçını hep son maç olarak gördük ve görmeye de devam edeceğiz. Şu anda bizim için ligde tek maç var o da Balıkesirspor maçıdır" dedi.

Kayseri Erciyeste moraller yerinde

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor maçın hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde teknik direktör Timuçin Beyazıt yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kayseri Erciyessporlu futbolcular antrenmana düz koşu yaparak başladı. Ardından ısınma çalışması yapan oyuncular antrenmana kondisyon çalışması ile devam etti. Kondisyon çalışmasından sonra futbolcular çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

Haberin Devamı

BEYAZIT: "SEZON BAŞINDA SIKINTILAR YAŞADIK"

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, "Tabi bu lig zor bir lig. Bizler Erciyesspor Kulübü olarak sezon başında sıkıntılar yaşadık. Bir takımın başına gelebilecek olumsuzluklar bu takımın başına gelmiş. Bir süreç geçmiş ve ondan sonra biz gelmişiz. Buradaki çalışma düzenini değiştirdik. Bunun içerisinde bir sürü değerler var. Arkadaşlarımız buna tamamen uyarak hem antrenmanlarda hem de müsabakalarda ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bunun sonucunda da şimdilik bir başarı geldi. 2 galibiyet aldık ama bunun devamı gerekiyor. Futbolcularda, biz de bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı aksatmadan, tempoyu arttırarak devam ediyoruz. Önümüzde çok fazla sayıda maç var. Biz ligin ilk maçını hep son maç olarak gördük ve görmeye de devam edeceğiz. Şu anda bizim için ligde tek maç var o da Balıkesirspor maçıdır. Bütün konsantremiz o yönde olacak" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"OYUNCULARIN KENDİLERİNE GÜVENİ GELDİ"

Takımdaki oyuncuların moralinin iyi olduğunu belirten Beyazıt, "Takımdaki hava gayet güzel. Futbolda kazanmak güzel bir şey. Tabi oyuncuların kendilerine güveni geldi. O kadar ağır sonuçlardan sonra bunu kaldırmak kolay değildir. Ben de futbolculuk yaptım ve o sonuçlara benim maruz kaldığımda oldu. Oyuncuların psikolojik durumu açısından empati yapabiliyorum. O takımı kaldırmak da her takımın harcı değildir. Oyuncularımız bununla baş ettiler ama bu daha başlangıç. Bu açıdan Balıkesirspor maçı bizim için çok önemli. Umarım orada iyi mücadele ederek kazanıp ondan sonraki maçları daha sonra konuşacağız" ifadelerini kullandı.

(OD-AÖ-TK-S)

Yazarlar