Kayserispor Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

22.11.2016 - 14:55 | Son Güncellenme:

Kayserispor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Kayserispor Kadir Has Tesislerinde yaptığı tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda hafif sakatlığı bulunan Umut Bulut salonda çalışırken, Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Nakoulma düz koşu yaptı.

Haberin Devamı

Kayserispor antrenmanın ilk bölümünde koşu yaparken ikinci bölümünde ise oyun kurma ve savunma taktikleri çalışması yaptı. Antrenman öncesinde konuşan Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Üst üste ikinci maçınızda da puan kaybettik. İstemediğimiz bir mağlubiyetti. Ama dört gün sonra bir telafisi var. Cuma günü oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Gördüğümüz eksikliklerimizi de giderip Alanya'dan kazanarak dönmek istiyoruz" dedi.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN MORAL ZİYARETİ

Kayserispor’un Gençlerbirliği maçı için yaptığı antrenman öncesinde Kayseri Bahçeşehir Koleji öğrencileri sporculara tatlı ikramında bulundu. Cuma günü oynanacak olan müsabakaya hazırlanan Kayserispor dün Bahçeşehir Koleji öğrencilerini misafir etti. Antrenman öncesi sporcularla sohbet eden öğrenciler yanlarında getirdikleri tatlıyı sporculara ikram ettiler. Ziyaretle ilgili konuşan Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden İsmail Göregel, “Uğurspor Kulübü kaptanıyım. Buraya örnek aldığımız ağabeylerimizi ziyaret etmeye ve Alanyaspor maçı öncesi moral vermeye geldik" dedi.

Yazarlar