Kayserispor Kayserispor’da yolcular var

Kayserispor’da yolcular var

11.11.2015 - 22:50 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 11 haftasında 2 galibiyet 4 beraberlik 5 mağlubiyet alarak 10 puan toplayan Kayserispor'da gündem transfer. Devre arasını iple çeken teknik direktör Tolunay Hakkı Kafkas, göndereceği oyuncularla birlikte yeni transferlerler peşinde olacak.

Kayserispor’da yolcular var

Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynadıkları 5 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Kayserispor, ligin bundan sonraki 6 haftalık bölümünde galibiyetler alarak üst sıralara çıkmak ve sonrasında da 2. yarı için planlara başlamanın hesaplarını yapıyor. Son haftalarda sürekli "Genç bir ekibiz ve tecrübeye ihtiyacımız var. Ligin ilk yarısını tamamlayarak kadromuza gerekli takviyeleri yapacağız" diyen Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas’ın, bazı oyuncuları kafasından sildiği ve devre arasında önemli transferlerle ikinci devreye girmeyi planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Yolcular Belli Oldu

Ligin ilk yarısı bitişi itibariyle Turgut Doğan Şahin, İbrahim Dağaşan, Cüneyt Köz, Barış Özbek hatta kiralık olarak forma giyen Diego Lopez'in ilk gönderilecekler arasında oldukları gelen bilgiler arasında.

Kayserispor'u bu sezon ligde tutup önümüzdeki sezonlarda ligin üst sıralarında oynayacak bir takım oluşturmak için çabalayan Kafkas, takım içerisinde huzursuzluğa ve düşük performansa ödün vermemek niyetinde. Daha önceki açıklamasında Turgut Doğan Şahin'i kafasından tamamen sildiğini açıklayan Kafkas, son haftalarda Barış Özbek ve İbrahim Dağaşan'ı da kadroya almayarak ligin ilerleyen haftalarında düşünmediğini gösterdi. Kafkas, bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası maçında oynayan ve lig maçlarında forma yüzü göremeyen Cüneyt Köz için de aynı düşünceye sahip.

Haberin Devamı

Tolunay Kafkas’ın bazı oyuncular ile temasa geçtiği ve devre arasında önemli transferler yapacağı bekleniyor.