Kayserispor "Kayserispor için sözün bittiği yer"

"Kayserispor için sözün bittiği yer"

11.04.2014 - 13:58 | Son Güncellenme:

Kayserispor'un basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yarın oynayacakları Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Kayserispor için sözün bittiği yer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yarın oynayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanarak, ligde kalma yolunda çok önemli bir adım daha atmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç sahada Çaykur Rizespor ile kümede kalma yolunda çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Taraftarın desteğiyle Çaykur Rizespor maçından galibiyetle ayrılmayı arzu ettiklerini vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti: "Bu maç tabiri caizse Kayserispor için sözün bittiği yer. Tabi çok önemli bir karşılaşma, hem bizim hem de rakibimizin için. Son dönemde iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyoruz. Taraftarımızın önünde mücadele edeceğimiz bu karşılaşmadan iyi futbol oynayarak, 3 puana ulaşmak istiyoruz. Final havasında geçecek bu karşılaşmada 3 puandan başka düşüncemiz yok. Çaykur Rizespor maçını kazanarak, ligde kalma yolunda çok önemli bir adım daha atmak istiyoruz. Hafta boyunca takımımız çok iyi bir şekilde çalıştı. Takımın morali yerinde. İnşallah iyi bir mücadele sonunda sahadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz."