Kayserispor Kayserispor'a baklavalı moral ziyareti

Kayserispor'a baklavalı moral ziyareti

15.08.2015 - 11:03 | Son Güncellenme:

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Süper lige yeniden dönen Kayserispor'un yarın başkent deplasmanında oynayacağı Osmanlıspor maçı öncesi baklavalı-dondurmalı moral ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi.

Kayserispora baklavalı moral ziyareti

Vali Orhan Düzgün, yanında Emniyet Müdürü İbrahim Kulular , Gençlik Hizmetleri Müdürü Murat Eskici ile birlikte önce Kayserispor'un karpuzatan semtindeki Kadir Has tesislerini ziyaret etti. Kulüp Başkanı Recep Mamur ve yöneticilerle bir süre sohbet eden Vali Düzgün, daha sonra sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas ve oyuncularla tek tek tanışıp " Ankara deplasmanında sizden puan veya puanlar bekliyoruz. İnşaallah Kayseri'ye sezonun ilk maçından eli boş dönmezsiniz" dedi. Vali Orhan Düzgün, kendisini izleyen meyde mensuplarına " Kayserispor Süper lige bir sezonluk aradan sonra yeniden dönme başarısı göstererek, hepimizi mutlu etti.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı ekip kadrosunu bozmadan, hemen toparlanarak, gerçek yerine dönerek, Süper ligde Kayserili temsil etme hakkını yeniden elde etti. Kayserispor'un süper ligde kalıcı olacağını düşünüyorum. Kulüp başkanlığına dönen Recep Mamur başarılı bir iş ve spor adamı. Kayserispor'u adeta sporcu fabrikasına dönüştürdü. Türk futboluna çok oyuncu kazandırdı. Umarım bu anlayış ve başarı bu sezonda da devam eder" diye konuştu.

Kayserispor başkanı Recep Mamur'da Vali Düzgün'e Osmanlıspor maçı öncesi gösterdiği nezaket için teşekkür etti. Mamur" Sayın vali ,yanında emniyet müdürümüz ve gençlik spor müdürümüzle birlikte bize moral vermeye, başarı dilemeye gelmişler. Şu anda Anadolu takımlarıyla eşdeğer bir kadro oluşturduk. Kayserispor sezonu iyi bir yerde bitirecek bunu herkes bilsin"dedi.

Haberin Devamı

Vali Orhan Düzgün ve beraberindekiler, daha sonra Erciyesspor kulübünün Hürriyet Yeniköy tesislerine gitti. Burada kulüp başkanı Ziya Eren ve yöneticiler, Orhan Düzgün'e teşekkür ederek" Süper ligdeki harcamalarımızla, PTT 1.ligdeki harcamalar aynı . Ancak gelirimiz yüzde 90 oranında düştü. O nedenle kadromuzda Kayserili teknik kadro ve oyunculara şans vermek zorunda kaldık" diye yakındılar (DHA)