Kayserispor Kayserispor'a kaptan dayanmıyor!

Kayserispor'a kaptan dayanmıyor!

21.06.2016 - 09:36 | Son Güncellenme:

Biseswar ve Simic ile yolların ayrılmasıyla Kayserispor’da ‘kaptanlar gider’ olgusu yine gerçeğe döndü. Son 12 yılda 15 kaptan takımdan ayrıldı.

Kayserispora kaptan dayanmıyor

Kayserispor’da kaptanlık pazubentini koluna takan isimlerin kulüpten kopma geleneğine geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyen Diego Biseswar ile Marko Simiç de eklendi.

Haberin Devamı

Son 12 yılda Kayserispor’da kaptanlık yapan isimlerden Samuel Johnson, Bülent Bölükbaşı, Ragıp Başdağ, Mehmet Topuz, Ali Turan, Aydın Toscalı, Mehmet Eren, kaleci Souleymanou Hamidou, Franco Cangele, Riveros, Eren Güngör, Zurap, Abdullah Durak’tan sonra 2015-2016 sezonunda kaptanlık görevini üstlenen Diego Biseswar ve Marko Simiç de Sarı-Kırmızılı kulüpten kopan oyuncular oldu.

EN UZUN KAPTANLAR KAYSERİLİ

Abdullah Durak’ın geçen sezon Kasımpaşa’ya transfer olması üzerine bu görevi sürdüren Biseswar ve Simic de teknik kadronun isteği üzerine gözden çıkarınca, “Kayserispor’da kaptanlık yapan gider” mantığı bir kez daha gerçekleşti. Kayserispor’da en uzun dönem kaptanlık yapan isimler Gıyasi Tokoğlu, Rıdvan Çeçen, Mustafa Uğur ve Mehmet Bulut oldu. 4 futbolcunun da Kayserili olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

(Habertürk)