Kayserispor Kayserispor'da hedef Süper Lig

Kayserispor'da hedef Süper Lig

15.12.2015 - 14:45 | Son Güncellenme:

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için ikinci planda yer aldığını belirterek, öncelikli hedeflerinin lig olduğunu söyledi.

Kayserisporda hedef Süper Lig

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda ilk maçını yarın Torku Konyaspor ile oynayacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Torku Konyaspor maçına hazırlanan Kayserisporlu futbolcular, antrenmana ısınma çalışması ile başladı. Oyuncular antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptı.

Haberin Devamı

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Türkiye Kupası'nda oynayacakları Konyaspor ve hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor maçlarını değerlendirdi. Kafkas, “İki maçı değerlendirecek olursak bizim öncelikli hedefimiz lig. Sivasspor maçı bizim için sezonun final maçı. Her iki takım açısından da çok zor bir maç. Konyaspor maçına gelince biraz oynamayan arkadaşlarımıza süre vereceğiz. Hafta sonuna hazırlanacağız. Kupa bizim için ikinci planda yer alıyor” diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Konya'da oynanacak Torku Konyaspor - Kayserispor maçı saat 20.30’da başlayacak.

Yazarlar