1.Lig Kayserispor'da yüzler gülüyor

Kayserispor'da yüzler gülüyor

06.10.2014 - 15:36 | Son Güncellenme:

Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu, "Adana Demirspor'u yenerek 3 haftalık galibiyet hasretine son vermenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

Kayserisporda yüzler gülüyor

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u 2-1 yenerek 3 haftalık galibiyet hasretine son vermenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'un kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu belirterek, deplasmanda alınan galibiyetin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Galibiyetten dolayı futbolcuları kutlayan Ortaköylüoğlu, "Sezona Orduspor galibiyetiyle başlamıştık ancak daha sonra oynadığımız 3 maçta istemediğimiz sonuçlarla karşılaşmıştık. Bu bakımdan Adana Demispor maçı bir bakıma bizim için çıkış karşılaşmasıydı. Adana Demirspor'u yenerek 3 haftalık galibiyet hasretine son vermenin sevincini yaşıyoruz. Taraftarımıza Kurban Bayramı'nda galibiyet hediye ettiğimiz için de mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Ortaköylüoğlu, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, takımın daha iyi duruma gelmesi için çalışacaklarını söyledi.