Beşiktaş Kazanma zamanı

Kazanma zamanı

27.10.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Abdullah Avcı, G.Saray’ı yenmeleri halinde büyük moral ve güç kazanacaklarının altını çizdi: Kazanma zamanı

Kazanma zamanı

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın teknik patronu futbolcularıyla yaptığı motivasyon toplantısında geçmişi unutmalarını istedi, “Derbi galibiyeti üzerimizdeki tüm olumsuzlukları dağıtabilir. Camianın bütünleşmesi açısından çok önemli bir fırsat var önümüzde. Çıkıp kazanalım” dedi.

Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yaparak, taraftarını büyük hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Abdullah Avcı bugün Vodafone Park’ta Galatasaray ile oynayacakları kritik derbi öncesi tüm takımı uyardı. Deneyimli hoca, eksikliklerin asla bahane sayılmayacağı bir maça çıkacaklarını ve tüm takımın buna göre sahada varını yoğunu ortaya koymasını istedi.
Kendi kariyeri açısından da en kötü sezonlardan birini yaşayan Abdullah Avcı’nın, “Bizim uzun süredir elde etmeye çalıştığımız galibiyet serisinin başlangıcını Galatasaray karşısında yapmalıyız. Böylesine bir galibiyet üzerimizdeki tüm olumsuzlukları dağıtabilir. Camianın bütünleşmesi açısından çok önemli bir fırsat var önümüzde. Çıkıp kazanalım. Başka bir seçeneğimiz yok” dediği öğrenildi.
Yaşanan şanssızlıkların konuşulmaması gerektiğini de dile getiren deneyimli hocanın, “Sadece teknik anlamda zorluk derecesi yüksek bir maça değil, aynı zamanda psikolojisi de zor olan bir sınava çıkacağız. Ben sizlerin tüm bu olumsuzluklara, iyi oynayarak son vereceğinize inanıyorum. Son maçta penaltımız gol olsa bugün derbiye çok daha moralli çıkabilirdik. Fakat o maç ayrı, derbi ayrı. Galatasaray maçına bu gözle bakın. Geçmiş, geçmişte kaldı. Derbi galibiyeti tüm camiayı bir arada daha da sıkı tutacaktır. Size güvenim tam” ifadelerini kullandığı kaydedildi.