Dünyadan Futbol Kazım: "Kuyt hava taslamıyor"

Kazım: "Kuyt hava taslamıyor"

31.07.2015 - 13:48 | Son Güncellenme:

Colin Kazım, Feyenoord'daki takım arkadaşı Dirk Kuyt ile ilişkilerinden bahsetti.

Kazım: Kuyt hava taslamıyor

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Milli futbolcu Colin Kazım, Feyenoord'daki partneri Dirk Kuyt ile ilgili açıklamalarda bulundu, yeni takım arkadaşını övdü. Kendisi gibi eski bir Fenerbahçeli olan Hollandalı futbolcunun, Rotterdam ekibine iyi bir hava getirdiğini belirtti.

Kazım, "Bugüne kadar pek çok büyük oyuncu ile birlikte forma giydim. Şimdi de Dirk Kuyt ile birlikteyim. Onunla geçirdiğim günlerde kendisinden bir şeyler öğrenmemem aptalca olur. Kimseye büyük yıldız havaları taslamıyor. Tam tersine herkese yardımcı olmaya ve takımın oyununu geliştirmeye çalışıyor" dedi.

'Hollanda'yı seviyorum'

Yaşadığı ülkenin dilini bir an önce öğrenmek istediğini söyleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Eşimle birlikte kısa bir zaman içinde Felemenkçe kurslarına başlayacağız. Futbolda kullanılan terimlerle konuşabiliyorum ama daha fazlasını bilmek istiyorum. Bu yüzden Hollanda müzikleri dinliyor ve pratik yapıyorum. Dili iyi düzeyde öğrenmek istiyorum çünkü Hollanda'yı seviyorum" diye konuştu. Bursaspor'dan Feyenoord'a giden oyuncu, bir dönem Galatasaray forması da giymişti.

Haberin Devamı