Diğer Kemer’de engeller aşılıyor

Kemer’de engeller aşılıyor

09.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Herkesin merakla beklediği ve ilgiyle takip ettiği Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu start alacak. Hergün 5 yarışma yapılacak.

Kemer’de engeller aşılıyor

Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü’nde engel atlama yarışmaları bu hafta sonunda start alacak. Organizasyonun ikincisi ise 11-12 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Yarışmalarda deneyimli ve genç biniciler bir kez daha Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde buluşacak. Dünya’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde; aralık ve şubat aylarında birbirinden bağımsız olarak gerçekleştirilen yarışmaların her biri 2 gün sürecek ve günde 5 yarışma koşulacak. Organizasyon Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık olacak. Yarışmaların Medya sponsorları Milliyet ve Vatan Gazeteleri de tüm Atlı Spor yarışmalarında olduğu gibi desteklerini sürdürecek.

Profesyonel biniciler keyifli bir turnuvada yer almak, atlı sporseverler ise heyecan dolu yarışmalara şahit olmak için Kemer Country Atlı Spor Kulübü’ne davetli.

Yazarlar