Diğer Kemer Golf Resort’ta Atlı Spor Keyfi Engel Tanımıyor!

Kemer Golf Resort’ta Atlı Spor Keyfi Engel Tanımıyor!

12.11.2014 - 18:07 | Son Güncellenme:

15-16 Kasım tarihlerinde Kemer Golf Resort Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilecek engel atlama yarışmaları ile binicilik keyfi bir kez daha bu spora gönül verenlerle buluşuyor.

Kemer Golf Resort’ta Atlı Spor Keyfi Engel Tanımıyor

Deneyimli ve genç binicilerin katılımıyla kıyasiye mücadelelerin yaşanacağı yarışma 2 gün sürecek.

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Golf Resort Atlı Spor Kulübü’ndeki yarışmalar Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Müsabakalar, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel yarışmaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor.

Haberin Devamı

Yarışmanın sponsorluklarını Dünyagöz Hastanesi, Radyo D ile Vatan ve Milliyet Gazeteleri üstleniyor.

Gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara kesin çözüm getiren yarışmanın sağlık sponsoru Dünyagöz, müsabakalar boyunca misafirlere uzmanlığıyla ilgili rehberlik ediyor olacak.

Yarışmanın medya sponsorları Radyo ile Milliyet ve Vatan Gazeteleri de tüm Atlı Spor Yarışmalarında olduğu gibi desteklerini sürdürecek.

Misafir ve katılımcılar ayrıca Le Pain Quotidien’in organik tam buğday ekmeği üzerine yaptığı özel tartine menüsü, mini tart, muffin ve brownileri tatma fırsatı bulacak.

Profesyonel biniciler keyifli bir turnuvada yer almak, atlı spor severler ise heyecan dolu yarışmalara şahit olmak için Kemer Golf Resort’a davetli.

Haberin Devamı

Yarışma Programı:

15 Kasım Cumartesi

16 Kasım Pazar

Saat: 09:00-18:00 (Katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir.)

Yazarlar