Diğer Kemer Golf'te engeller aşıldı!

Kemer Golf'te engeller aşıldı!

22.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Engel atlama yarışlarında kupalar sahiplerini buldu. Kemer Golf Resort’taki etkinlikte Radyo D Kupası’nı İASK’tan Onur Coşkun, Milliyet-Vatan Kupası’nı ise İASK’tan Sencer Can kazandılar.

Kemer Golfte engeller aşıldı

Kemer Golf Resort’un ev sahipliğinde düzenlenen engel atlama yarışları sona erdi. Cumartesi ve pazar olmak üzere iki gün boyunca devam eden mücadeleler dün yapılan finalle tamamlandı. Binicilik keyfinin bir kez daha bu spora gönül verenlerle buluştuğu organizasyonun sonunda başarılı sporculara kupaları verildi.

Haberin Devamı

Heyecan fırtınası

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Golf Resort Atlı Spor Kulübü’ndeki yarışmalar Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından taşıdığı önemle öne çıktı. Müsabakalar, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel yarışmaların çoğalmasına destek sağlarken, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanındığı da ifade edildi. Deneyimli ve genç binicilerin katılımıyla kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışmanın medya sponsorlarını Radyo D ile Milliyet ve Vatan Gazeteleri yaptı.

Günün önemli yarışmalarından olan Radyo D Kupası’nda birinciliği İASK’tan Onur Coşkun Herr Von Bödefeld adlı atıyla elde etti. Milliyet-Vatan Kupası da büyük heyecana sahne oldu. Yine İASK’tan Sencer Can Casanovar isimli atıyla ilk sırayı alan isim oldu.

Haberin Devamı

Milliyet-Vatan Kupası

1.İASK’tan Sencer Can,
Casanovar isimli atıyla
2.İASK’tan Kaan Karagülle,
Contess 29 isimli atıyla
3.Kemer Golf Resort’tan Selçuk Köksalan, Lc Waikiki Billie Jean isimli atıyla
4.Kemer Golf Resort’tan Selçuk
Köksalan, Cavalla isimli atıyla
5.Ferdi olarak yarışan Berk Memik,
Captain Hof Eversem Z isimli atıyla

Radyo D Kupası

1.İASK’tan Onur Coşkun,
Herr Von Bödefeld isimli atıyla
2.Task’tan Merve Naz Hazinedaroğlu Tyni Paradise isimli atıyla
3.TKASK’tan Kiara Anna Mirzahanyan, Lexus 52 isimli atıyla
4.İASK’tan Onur Coşkun,
Billion Dollar Babywz isimli atıyla
5.İASK’tan Aylin Aygıt, Fellini isimli atıyla