Galatasaray ‘Kendi hatalarını anlatıyor’

‘Kendi hatalarını anlatıyor’

23.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray yönetiminin önde gelen bir ismi, Aykut Kocaman’ın sarı-kırmızılı kulübü hedef alan açıklamalarını Milliyet’e değerlendirdi, “Tartışma ortamına çekmek için bir manevra daha ama herkes her şeyin farkında” dedi

‘Kendi hatalarını anlatıyor’

NEVZAT DİNDAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası, Galatasaray’ı hedef alan imalarda bulunarak, “Rakibimiz saha içi ve saha dışıyla 7 puanlık farkı kapattırmaz. Rakiple ilgili söylenecek şeyler var ama bunları rezerv tutuyorum. İki sezona baktığımız zaman Galatasaray’ın tırnak içinde bu gücüyle şampiyonluğu kolay yitireceğini düşünmüyorum” şeklinde konuşması sarı-kırmızılıları bir hayli kızdırdı.
Haftalık yönetim kurulu toplantısını 23 Nisan nedeniyle dün yapan Galatasaray’da, Kocaman’ın sözlerine de karşılık verildi.
Milliyet’e konuşan üst düzey bir sarı-kırmızılı yönetici, Aykut Kocaman’ın açıklamalarıyla kendi hatalarını anlattığını savundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün “saha dışı” vurgusuyla neyi kast ettiğini bilemediklerini anlatan sarı-kırmızızılı idareci, “Klasik, tartışma ortamına çekmek için bir manevra daha izliyoruz. Ancak herkes her şeyin farkında. Bu nedenle biz işimize odaklanıp, kalan 4 haftada şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da saha içindeki oyuncularımızın alın teri ile elde edeceğiz. Geçen sene nasıl iki kere şampiyon olduysak bu sene de puan farkı ile şampiyon olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Diğer taraftan sarı-kırmızılı yönetim kurulunun toplantısı ardından soluğu yurt dışında alan Başkan Ünal Aysal, yöneticilerden, Gaziantepspor deplasmanında tam kadro bulunmalarını istedi.