Galatasaray KENDİNİ YAKTI

KENDİNİ YAKTI

02.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı Felipe Melo’nun Beşiktaş derbisindeki tükürüğü, sadece ligde değil, milli takım yolunda da işini zora soktu. Brezilya Milli Takımı’na geri dönmek isteyen oyuncunun bu olayla şansını riske attığı ifade edildi

KENDİNİ YAKTI

ONUR DİNÇER

Galatasaray’ın sambacısı Felipe Melo, Beşiktaş maçında rakibine tükürdüğü gerekçesiyle 4 maç men cezası alırken, Brezilya basını da sambacı oyuncunun aldığı cezaya geniş yer ayırdı, sarı-kırmızılı futbolcunun yaşadığı son olayın başına daha büyük iş açacağı vurgulandı.
Melo’nun geçmişte de bu tip olaylarla gündeme geldiği hatırlatılırken, özellikle 2010 Dünya Kupası’nda çeyrek finaldeki Hollanda maçında oyundan atılarak takımını 10 kişi bırakan ve sambacıların elenmesine yol açmakla suçlanan oyuncunun bir kez daha benzer bir olayla gündeme geldiği ifade edildi. O tarihten sonra bir daha milli takıma çağrılmayan Melo’nun, önünde yeni bir fırsat bulunduğu da belirtildi. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari’nin dünya üzerinde birçok futbolcuyu izlediği, 2014 Dünya Kupası kadrosunu kurarken, Melo’nun da içinde bulunduğu adaylar arasından en iyi ve formda isimleri seçeceği vurgulandı.
Ancak 29 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş maçındaki davranışından ötürü aldığı cezayla bu şansını riske attığı ifade edildi. Brezilya basınında, Melo’nun bu tip haberlerle gündeme gelmeye devam ettiği sürece Scolari’nin takımında forma şansı bulmasının zorlaşacağı yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

Tahkim’e gidiyorlar

Galatasaray ikinci Başkanı Ali Dürüst 4 maç ceza alan Melo için Tahkim Kurulu’na itiraz edeceklerini söyledi. Dürüst, “Gerekli savunmamızı delillerle yapacağız. Ona göre sonucu bekleyeceğiz” ifadelerine yer verildi.