Beşiktaş Kerim Frei Güneş'i gördü

Kerim Frei Güneş'i gördü

14.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın genç yıldızı hak ettiği şansları bulamadığı gerekçesiyle devre arasında ayrılmayı düşünüyordu ancak geri adım attı. Teknik heyetin gözüne girmeyi başaran Kerim Frei’ın artık ilk 11’in değişmezi olmayı hedeflediği ve moralinin düzeldiği aktarıldı

Kerim Frei Güneşi gördü

Kartal’ın genç yeteneği Kerim Frei yükselen formuyla göz dolduruyor. Beşiktaş’ta son maçların en çok öne çıkan ismi olan ve formunu her geçen gün artıran 22 yaşındaki futbolcu, 1461 Trabzon karşısında da gol pası vererek dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Düzenli forma giymese de oynadığı tüm maçlarda fırsatı iyi değerlendiren ve şu ana kadar 4 gol, 3 asistle 7 golde katkı yapan Kerim, Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne girerken, aldığı süreyi artırmayı başardı.

Sezon başında beklediği fırsatları bulamayan Kerim Frei’ın sıkı çalışmasına karşın hak ettiği yeri bulamadığını düşündüğü ve takımdaki geleceği için endişeli olduğu ifade edildi. Genç oyuncunun şimdi ise Şenol Güneş’in kendisini yakından takip ettiğini ve gayretinin farkında olduğunu anladığı belirlendi. Güneş’in kendisini yavaş yavaş hazırladığını ve doğru zamanı beklediğini gören oyuncunun, ilk 11 oyuncusu olmak için güveninin de yerine geldiği aktarıldı.

Hedefine ulaştı

Kerim Frei’ın yükselen performansında Güneş kadar oyuncunun ailesi ve menajerinin de çabalarının olduğu ortaya çıktı. Başarılı oyuncu için yol haritasının sezon başında çizildiği, özel eğitmen tutulmasından, yemeğine kadar her şeyin hesaplandığı tespit edildi. Beşiktaşlı futbolcunun özel hoca eşliğinde her gün çalıştığı, takım idmanından kalan saatlerde ise evde özel derslerle kendisini geliştirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Kerim Frei bu sezon ligde 13 maçta görev alırken, hiç ilk on bir başlayamadı. Sadece 203 dakika şans bulan genç oyuncu bunu iyi değerlendirdi ve 3 kez rakip ağları havalandırdı, bir de asist yaptı.

Balık tutkunu

Karbonhidratlı tüm ürünleri (pilav, makarna) yemek menüsünden çıkaran Kerim Frei bunun yerine besin değeri yüksek gıdalara yöneldi. Beşiktaşlı oyuncunun en çok tükettiği ürünlerin limonla birlikte balık ve salata olduğu da ifade edildi.

Yazarlar