Almanya Bundesliga 'Keşke milli takıma çağrılmasaydı'

'Keşke milli takıma çağrılmasaydı'

06.10.2016 - 11:00 | Son Güncellenme:

Fortuna Düsseldorf Teknik Direktörü Friedhelm Funkel, Kaan Ayhan'ın milli davet almasının kendisini endişelendirdiğini söyledi.

Keşke milli takıma çağrılmasaydı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fatih Terim'in yeni gözdesi olan milli futbolcu Kaan Ayhan Almanları endişelendirdi. Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'nin oynayacağı Ukrayna ve İzlanda maçlarının kadrosuna alınan 21 yaşındaki savunma oyuncusunun aldığı bu davet hocası Friedhelm Funkel'in canını sıktı.

Fortuna Düsseldorf'un sezon başında Schalke'den kadrosuna kattığı oyuncunun yavaş yavaş takıma adapte olmaya başladığını belirten Funkel, buna karşın fiziksel olarak istenen duruma henüz tam olarak gelemediğine işaret etti. Milli arada futbolcunun gerçekleştireceği seyahatlerin, kendisini yormasından koktuğunu dile getirdi.

Düsseldorf Teknik Direktörü şunları söyledi: "Kaan çok güçlü ve iyi işler çıkarıyor. Ancak keşke milli takıma çağrılmasaydı. Burada daha çok idmanla durumunu kontrol edebilirdik. Tabii ki milli takıma çağrılması bir yandan da gurur verici bir şey. Ancak şimdi Türkiye'ye gidecek, ordan İzlanda'ya geçecek ve geri dönecek. Bunun ona çok fazla gelebileceğinden endişe ediyorum. Geri döndükten sonra kendisini 1860 Münih maçına hazır hale getirmek için elimizden geleni yapacağız."

Yazarlar