Şampiyonlar Ligi Kiev çıldırdı, fiyatlar uçtu!

Kiev çıldırdı, fiyatlar uçtu!

11.05.2018 - 11:41 | Son Güncellenme:

Liverpool ve Real Madrid arasında 26 Mayıs’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi finali futbolseverlerin cebini yakacak. Ukrayna’nın başkenti Kiev'de oteller çıldırdı, biletler karaborsada tavan yaptı. Bir kişinin ortalama final heyecanını yaşaması ise yaklaşık 25 bin TL’yi bulacak.

Kiev çıldırdı, fiyatlar uçtu

26 Mayıs’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini yerinde izlemek isteyenler sadece otel masrafları için 20 bin TL’yi gözden çıkaracak. Çünkü Liverpool ve Real Madrid’in karşılaşacağı finalin organizasyonunu düzenleyecek Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, normal şartlar altında 2 gecelik ortalama bir otelin fiyatı 200 TL civarında iken şimdi ise bu durum çok farklı.

Haberin Devamı

Maçı haliyle fırsata çeviren otel sahipleri, mücadelenin oynanacağı hafta sonuna ya rezervasyon almıyor ya da olanları iptal ediyor. Ayrıca dev maçın gerçekleşeceği gün, fiyatlar 100 kat zamlanırken, sıradan bir otelde 2 gecenin maliyeti ise 20 bin TL’yi bulmuş durumda.

Karaborsada fiyatlar uçuyor

Liverpool ve Real Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin biletleri 350 TL ile 2 bin 300 TL arasında değişkenlik gösterirken, aylar öncesinden tükenmişti. Ancak karaborsada 350 TL olan en ucuz bilet, şu anda 6 bin TL’ye kadar alıcı bulabiliyor. Öte yandan dev maçın heyecanını canlı olarak yaşamak isteyen kişilerin otelin yanı sıra, maç ve uçak bileti olmak üzere diğer masraflara da ortalama 5 bin TL ayırması gerekiyor.

Haberin Devamı

Kiev çıldırdı, fiyatlar uçtu

(Fanatik)

Yazarlar