Skorer Kirita'dan Bursa'ya veda

Kirita'dan Bursa'ya veda

11.12.2011 - 11:24 | Son Güncellenme:

BURSASPOR’un, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda yollarını ayırma kararı aldığı Kirita, taraftarların oluşturduğu bursasporluyuz.net isimli internet sitesine özel açıklamalarda bulundu. Taraftarın ’psikopat’ lakabını taktığı Kirita, "Benim hayatımda iki takımın yeri çok büyüktür. Birisi Dinamo Bükreş, diğeri de Bursaspor" dedi.

Kiritadan Bursaya veda

Bursaspor’un şampiyon kadrosunda yer alan, agresifliği yüzünden zaman zaman eleştirilse de, Bursaspor taraftarının çok sevdiği ve "’Psikopat" lakabını taktığı

Haberin Devamı

Kirita, kendisine forma verildiği zaman elinden gelenin en iyisini yapmak için sahada olduğunu, yüreğiyle oynadığını belirtti.
Hayatı boyunca unutamayacağı yılları Bursa’da yaşadığını belirten Kirita, "Benim hayatımda iki takımın yeri çok büyüktür. Birisi Dinamo Bükreş, diğeri de Bursaspor. Bursaspor taraftarı her zaman benim kalbimdedir ve ömrümün sonuna kadarda böyle olacaktır. Ben, Bursa’yı, Bursaspor’u çok sevdim. Elimden geleni de yapmaya çalıştım. Ama son zamanlarda forma şansı bulamadım. Dilerim Bursaspor en kısa zamanda toparlanır" dedi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK YOLUNDA

Teknik direktörülük sertifikası almak için eğitim aldığını belirten Kirita, "Teksas, hep kalbimde yaşayacak ve birgün mutlaka Bursaspor’a geri döneceğim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

BİZ DE UNUTMAYACAĞIZ

Taraftarlarar ise Kirita için şu ifadeleri kullandı: "Konuşması sırasında gözleri dolan, sesi titreyen taraftarın savaşçı ruhu Kirita, taraftar için de her zaman ayrı bir yerde olacaktır. Merak etme Kirita, bu taraftar da seni asla unutmayacak"