Futbol Kleber: Heyecan veriyor Kleber kimdir?

Kleber: Heyecan veriyor Kleber kimdir?

15.04.2015 - 11:04 | Son Güncellenme:

Bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan Brezilyalı oyuncu Kleber çıkan transfer haberleri ile ilgi açıklamalarda bulundu. Kleber çıkan haberlerden sonra büyük bir ilgi gördüğü söyleyen Kleber arkadaşlarından Beşiktaş hakkında bilgi aldığı ve Beşiktaş taraftarı önünde forma giyme fikrinin şimdiden heyecanlandırdığı söyledi.

Kleber: Heyecan veriyor Kleber kimdir

Kleber, Beşiktaş’ın gündemine girdi, hayatı değişti... Porto’nun oyuncusu olarak Portekiz’in Estoril takımında forma giyen ve 25 maçta 10 gol 3 asistlik bir performans sergileyip dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı forvetin telefonları, Siyah-Beyazlı ekibe transfer olacağı haberlerinin ardından kilitlendi. Türkiye ve Beşiktaş hakkında bilgi sahibi olan birçok yakın arkadaşı tarafından arandığını söyleyen Sambacı, “Haberin gazetenizde yayınlanmasının ardından adeta telefonlarım kilitlendi. Birçok arkadaşım mesaj yolladı, telefonla aradı, “Beşiktaş’a gidiyor musun, bu gerçekten müthiş birşey” dedi. Hepsinden Beşiktaş için çok olumlu şeyler duydum. Görünen o ki, Beşiktaş’ta forma giymek rüya gibi bir olay” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Heyecan veriyor’

24 yaşındaki başarılı futbolcu, sosyal medyada ve Avrupa’da hatırı sayılır bir şöhreti olan Siyah-Beyazlı taraftarlar hakkında da bilgi sahibi olduğunu söyledi. “Mesafeler uzak ama ülkem Brezilya’da bile Beşiktaş taraftarı tanınıyor” diyen Kleber, “Doğrusunu söylemek gerekirse onların önünde forma giyme fikri beni şimdiden heyecanlandırıyor” mesajlarını yolladı.

Kleber kimdir? Kişisel bilgileri

Tam adı Kléber Laube Pinheiro

Doğum tarihi 2 Mayıs 1990 (24 yaşında)

Doğum yeri Estância Velha, Brezilya

Boyu 1,87 m (6 ft 11/2 in)

Mevkii Forvet

Kulüp bilgileri

Kulübü Estoril

(Porto'dan kiralık)

Numarası 13

Altyapı kariyeri

2007-2009 Atlético Mineiro

Profesyonel kariyeri

Yıllar Takım Maç

2009-2011 Atlético Mineiro

Haberin Devamı

2009-2011 Marítimo (kiralık)

2011-Porto

2013 Palmeiras (kiralık)

2013-2014 Porto B

2014-Estoril (kiralık)

Millî takım kariyeri

2011- Brezilya

Yazarlar