NBA Kobe Bryant: "Hido'nun kariyeri fantastik"

Kobe Bryant: "Hido'nun kariyeri fantastik"

16.11.2015 - 12:16 | Son Güncellenme:

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant Fransa'da yaşanan terör saldırısı ve Hidayet Türkoğlu'nun basketbolu bırakmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kobe Bryant: Hidonun kariyeri fantastik

"Hidayet'in fantastik bir kariyeri oldu. İnsanlar onu hep büyük bir oyuncu olarak hatırlayacaklar. Sacramento'da oynadığı yıllar, Magic'de yaptığı büyük çıkış unutulmayacak. 2009 yılı NBA finallerindeki eşleşmemiz de gerçekten çok heyecan vericiydi. Bence Hidayet harika kariyeri için her zaman gurur duymalı"

Haberin Devamı

"Fransa'daki terör saldırıları acımasız bir olay. Bu tip kötü içinde şeytan olan durumların üstesinden ancak birbirimize destek olarak gelebiliriz. Hep birlikte durup teröre karşı savaş vermeliyiz.

Detroit Pistons koçu Stan Van Gundy'de Hidayet hakkında açıklamalarda bulundu.

"Hido harika bir kariyere sahip. En güzel yıllarını bence Orlando'da geçirdi. Favori oyuncularım arasında geliyor. Fiziği ve üstün yeneği onu özel bir oyuncu yaptı. TBF'de görev alacağını biliyorum, onunla her zaman iletişimde kalacağım."

James Goldstein (NBA'in 1 numaralı taraftarı) da Hidayet Türkoğlu'nu unutmadı.

"Onun bu kararı almasına çok şaşırdım. Hido ile çok eski dostluğumuz var. Ona bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Her zaman onun yanında olmak güzeldi. NBA'de herkes onu çok seviyor. Benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi dış şut atıcılarından biri."

Haberin Devamı

(Cnn Türk)

Yazarlar