Skorer Kocaman'ı kızdıran oyuncular!..

Kocaman'ı kızdıran oyuncular!..

13.08.2012 - 02:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Galatasaray derbisinin ardından maç içinde sorumluluk almayan bazı oyuncularına mesaj yolladı

Kocamanı kızdıran oyuncular..

TFF Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu. Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına yaptığı açıklamada bazı oyunculara dikkat çekerek sorumluluk alma konusunda sıkıntılar yaşadıklarını söyledi ve bu futbolcuları eleştirdi.
Kocaman maçın genel değerlendirmesini "Kaybeden için yorgunluk biraz daha artıyor. Oyunun bütüne bakıldığı zaman her iki takım adına da sezon öncesi bir test maçıydı. Hangi takım hazır hangi takım hazır değil gözükecekti. Bu anlamda gözükürken de iki tane farklı oyun oynayan takımın hangisinin oyununu rakibine dikte ettireceğiydi. Bizim hatalı geri pasımızdan sonra oyuncuların üzerinde bir özgüven kayıbı oldu ve ardından Galatasaray daha fazla kendi oyununu oynamaya başladı. 25-30.dakikalardna itibaren dengeyi sağladık. Frikikten gelen gol bizi oyuna bağladı. İkinci yarı oyunumuza tekrar başlamak niyetindeydik. Açıkcası oyuncularımızın bazılarının sorumluluk almada sıkıntı yaşaması bizim oyunumuzu renkli hale getirmemizi engelledi. Gol ve kırmızı kart oyunu tamamen bize getirmişti. Yapmak istediklerimizi o bölümde uygulayamadık. Maç aslında elimizdeydi." dedi.
Kocaman uzatmalardaki penaltı pozisyonuyla ilgili olarak şüpheleri olduğunun sinyallerini verirken, "Bu standarttaki maç için uzatmalardaki penaltıyı da merak ediyorum. Uzaktaydım, göremedim. Açıkcası penaltı mı değil mi bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

PENALTI İLE İLGİLİ ŞÜPHESİ
Sarı-lacivertli takımın hocası Spartak Moskova ile oynanacak maç için taraftarlarının kuşkusu olmaması gerektiğini söylerken "Her oynanan maçtan sonra doğrular yanlışlar tartılıyor, aramızda tartışıyoruz. Ancak bu demek değil ki bütün sorunlar ortadan kalkıyor. Spartak Moskova için de bu maçtan faydanalacağız. Özellikle tıkandığımız yerleri tekrar konuşacağız. Moskova maçına kadar bir kısmını da ortadan kaldırmaya çalışacağız. Bu maçın kendi içinde başka bir senaryosu vardı, Moskova maçı ayrı bir maç. Bugünkü görüntünün bir kısmı gerçek görüntümüz değil. Hiç kimsenin kuşku olmasın, Spartak Moskova maçı başka bir mücadele olacak. " değerlendirmesinde bulundu.