Galatasaray Koltuk pahalı geldi

Koltuk pahalı geldi

02.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, stat koltuklarının maliyetinin 11 milyon lira olması üzerine yenilemeden vazgeçti, öncelikli harcamalara önem verdi.

Koltuk pahalı geldi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Transfer dönemiyle birlikte önemli bir mali kaynak bulma zorunda olan Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nın koltuk yenileme işlemlerini rafa kaldırdı. Statta 2011 yılından bu yana kapsamlı bir yenileme işlemi yapılmamıştı.

Galatasaray’da koltuk parası ağır geldi. 2011’den bu yana hizmet veren Türk Telekom Stadı’nda başta eskiyen koltukların yenilenmesi olmak üzere bazı değişiklik ve düzenlemeler gerekiyordu. Bunda VIP koltuk alanların son dönemdeki şikayetleri de etkili olmuştu.

Ancak statta bu tarz kapsamlı bir düzenlemenin 11 milyon liralık bir maliyet getirecek olması, sarı-kırmızılı yönetimin geri adım atmasına yol açtı. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik tablo nedeniyle bu çalışma ertelendi. Ancak sarı-kırmızılı taraftarların şikayetleri karşısında ilerleyen dönemde konunun tekrar gündeme gelebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Gündem borçsuzluk

Galatasaray’da stat düzenlemesi için harcanması planlanan para lüks bulunurken, öncelikli hedef, kısa vadede futbolculardan borçsuzluk kağıdının alınması...

Bununla ilgili imzalar henüz atılmazken, birkaç gün içinde ödemelerin yapılıp bunların alınması bekleniyor.

Yazarlar