Beşiktaş "Konya kolay lokma değil"

"Konya kolay lokma değil"

27.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk devrenin son maçı öncesi oyuncularının dikkatini çekti.

Konya kolay lokma değil

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın hocası, Torku Konya’nın; Ömer Şişmanoğlu, Traore ve Bajic gibi tehlikeli hücum oyuncularına sahip olduğunun altını çizdi, “Hücumda doğru işler yaparsak rakibe üstünlüğümüzü kabul ettiririz. Savunma ve orta sahada bir bütün olarak hareket etmeliyiz” dedi.

Torku Konyaspor’u mağlup ederek, Süper Lig’de ilk yarıyı zirvede bitirmek isteyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, yeşil-beyazlı takımın hücum elemanları hakkında oyuncularının dikkatini çekti. Siyah-beyazlı hoca özellikle Ömer Şişmanoğlu, Traore ve Bajic’e çok dikkat etmek zorunda olduklarının altını çizdi.

Son dönemlerde savunmada yapılan bireysel hatalar nedeniyle kolay gol yemelerini göz önünde bulunduran Şenol Güneş, Torku Konyaspor’un kontrataklarda tehlikeli bir takım olduğunu dile getirdi. Savunmada az adamla yakalanmamaları gerektiğini kaydeden Güneş’in, “Eğer hücumda doğru işler yaparsak, rakibe üstünlüğümüzü kabul ettiririz. Savunma ve orta saha bir bütün olarak hareket ettiğinde rakibimizi önde karşılayarak, oyunu üçüncü bölgeye yığmış oluruz” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Haberin Devamı

Torku Konyaspor’la oynayacakları maçın tıpkı Akhisar Belediyespor ve Osmanlıspor karşılaşmaları gibi zorlu geçeceğine vurgu yapan Beşiktaş’ın hocası ilk yarının son haftasında tatsız bir sürpriz yaşamak istemediklerini söyledi.

Gomez’e bol orta

Sahadan galibiyetle ayrılmaları halinde Süper Lig’de sezonun ilk yarısını 41 puanla bitirerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacaklarını belirten Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Mario Gomez’in ceza sahasında kanat ortalarıyla bol bol topla buluşturulmasını istediği de aktarıldı.