Konyaspor Konyaspor'dan Martins açıklaması!

Konyaspor'dan Martins açıklaması!

15.07.2014 - 11:07 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, kendileri için Obafemi Martins defterinin kapandığını söyledi.

Konyaspordan Martins açıklaması

Yeşil-beyazlı camia basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. İftar sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Kaleci, sol kanat ve forvet mevkisinde transfer yapacaklarını ifade eden Şan, "İnşallah alacağımız oyuncularla sezona hazır şekilde gireceğiz" diye konuştu.

Şan, yeni stadyumun atmosferine uygun, yıldız oyuncuların transfer edilmesinin arzu edildiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Özellikle forvet mevkisi için yıldız oyuncu transfer etmek istiyoruz. Yerli kaleci noktasında da çalışmalarımız devam ediyor. Önemli olan Torku Konyaspor'un yeni sezonda iyi yerlerde olabilmesini sağlamak. Yönetim olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Daha sonra söz hakkı taraftarımıza gelecek. Yeni stadyumumuzda her keseye uygun bilet fiyatları ayarladık. Yakın zamanda kamuoyunu duyurulacak. Konyaspor taraftarı kendine yakışanı yapıp stadı dolduracaktır."

Haberin Devamı

Bir gazetecinin Obafemi Martins transferiyle ilgili sorusuna Şan, "Martins'in kulübüyle aralık ayına kadar sözleşmesi var. Kendi takımı için önemli bir oyuncu. Martins defteri kapandı. Ancak alternatifleri var. Transfer komitemiz çalışmalara devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar da Konyaspor'un yeni sezonda stadına kavuşacağını dile getirdi. Passolig Kartı'na yeterli ilginin olmadığını ifade eden Baydar, taraftarlardan bu konuya önem vermelerini istedi.