Skorer ‘Köyde bile konuşulmaz’

‘Köyde bile konuşulmaz’

12.02.2011 - 00:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Stancu konusundaki eleştirilere tepki verdi, "Ben ciddi biriyim. Böyle bir sirk içine girmek istemiyorum. Bunlar köyde konuşulacak şeyler bile değil. Stancu bir değer" diye konuştu

‘Köyde bile konuşulmaz’

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi dün düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara açıklık getirdi.
Önce Gaziantepspor maçına değinen Rumen hoca, "Rakibe kupa maçının son 20 dakikasındaki gibi fırsat tanımayacağız. Savunmada ve hücumda dengeli oynayarak, galip gelmek istiyoruz. İşler iyi gidiyor, ümitliyim" diye konuştu.
Birçok oyuncusu milli takımlara gittiği için sadece bir gün tam kadro çalıştıklarını vurgulayan Hagi, sakatlıkları geçen Barış, Gökhan ve Çağlar’ın takımla çalışmaya başladığını, sadece Arda ve Pino’nun sakatlıklarının bulunduğunu anlattı. Barış’ın bu hafta oynamasının zor olduğunu belirten Rumen hoca, Gökhan ve Çağlar’ın durumuna son idmanın ardından bakacaklarını söyledi.
Hagi, transfer döneminin bitmesine rağmen gazetelerde "Gidecek, gelecek" şeklinde haberler yapıldığını, bu kadroyla kalan 14 maçı tamamlayıp, sezon sonunda transferle ilgili değerlendirme yapacaklarını kaydetti.
Galatasaray'ın teknik patronu, Stancu’nun Mersin İdmanyurdu’na 300 bin dolara kiralık olarak önerildiği şeklindeki iddialarla ilgili soru üzerine, "Beni çok iyi tanıyorsunuz, ciddi biriyim. Böyle sirk içine girmek istemiyorum. Bunlar köyde konuşulacak şeyler bile değil" dedi.
Stancu’nun şu anda Romanya’nın en iyi forvet oyuncuları arasında olduğunu dile getiren Hagi, "Stancu buraya geldi, kendini ispat etti. Genç bir oyuncu, Avrupa’da iyi bir değeri var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Köyde bile konuşulmaz’

Basın toplantısı öncesi Hagi, Mardin Nusaybin’den gelen Galatasaray Futbol Okulu öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.