Fenerbahçe Kruse '10'u istiyor

Kruse '10'u istiyor

29.06.2019 - 00:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin transferini açıkladığı Alman golcü, 10 numarayı giyme talebinde bulundu. Sarı-lacivertlilerde Robin van Persie sonrasında bu formayı kimse almamıştı.

Kruse 10u istiyor

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin 3 yıllık anlaşma sağladığı yeni transferi Max Kruse sarı-lacivertlilerden 10 numaralı formayı istedi.

Amerika’da tatilini sürdüren futbolcunun yanına giden sarı-lacivertli yetkililer, sözleşmeyi imzalattıktan sonra dün resmi açıklamayı yaptı. Oyuncuyla ilgili tüm detaylar, futbolcunun menajeri Ersin Akan ve sportif direktör Comolli tarafından görüşüldü. Yıldız oyuncunun yıllık 2.5 milyon euro garanti ücretinin dışında imza parası ve maç başı ücret alacağı öğrenildi.

Futbolcunun transfer görüşmeleri sırasında yönetimden, “10 numara” talebinde bulunduğu ifade edildi. Sarı-lacivertlilerde Robin van Persie ayrıldıktan sonra kimse bu forma numarasını almadı. Kruse daha önce taşıdığı 10 numaranın kendisi için önemli olduğunu belirtirken, bunun motivasyonunu arttıracağını ifade etti. Yönetimin de Alman futbolcunun bu talebine sıcak baktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Kondisyoner kim?

Alman futbolcu için kondisyon çalışmaları çok önemli... Kruse bu nedenle menajerinden kulüple yaptığı görüşmeler sırasında takım kondisyoneri ile ilgili bilgiler almasını da istedi.

Bunun üzerine menajeri Ersin Akan, sosyal medya hesabından performans antrenörü Murat Bel’i takip etmeye başladı. Antrenörün paylaşımları ve geçmişi ile ilgili bilgiler Kruse ile paylaşıldı.

Alman futbolcu bu şekilde takıma gelmeden sarı-lacivertlilerdeki önemli bazı isimlerle ilgili bilgi sahibi olmayı amaçlıyor.

Max Kruse, Werder Bremen’in ikinci takımında aldığı 10 numarayı, önce Borussia Mönchengladbach, ardından da Werder Bremen takımlarında giydi.

Yazarlar