Galatasaray Kulüp tarihinin en kötü rakamları

Kulüp tarihinin en kötü rakamları

15.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Galatasaray, galibiyet hasretini dindiremedi.

Kulüp tarihinin en kötü rakamları

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Galatasaray, galibiyet hasretini dindiremedi. Kulüp tarihinin en başarısız yılı olarak bilinen 2010-11 sezonundan sonra benzer bir durum ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Son 6 maçta 3 puan alamayan Cim Bom, kulüp tarihinde en kötü 2. durumu yaşadı. 4 beraberlik 2 yenilgi alan Aslan, 1 beraberlik 5 yenilgi aldığı dönemi tekrar etti.

Özellikle derbide sadece 3 şut atabilen sarı-kırmızılılar, ezeli rakibine karşı tarihindeki en pasif maçı oynadı. En kötüsü ise Riekerink ve takımı 1 isabetli şut bularak daha büyük hayal kırıklığı gördü.

Aslan’da kupa rotasyonu

Antalyaspor’la yarın deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe derbisinde forma giyenlerin yenileme programı uyguladığı, diğer futbolcuların ise çift kale maç yaptığı bildirildi. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in, Antalyaspor deplasmanında Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Hakan Balta’ya forma vermeyi düşünmediği öğrenildi. Hollandalı çalıştırıcının, derbide fedakârlık yaparak sahaya çıkan bu üç oyuncuyu, Ziraat Türkiye Kupası’nda 20 Nisan Çarşamba günü Çaykur Rizespor’la yapacakları kritik karşılaşma nedeniyle riske etmek istemediği bildirildi.

Haberin Devamı

UEFA’dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray’ın Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanmak zorunda olmasını göz önünde bulunduran Riekerink’in; Sneijder, Selçuk ve Hakan Balta’yı İstanbul’da bırakması bekleniyor.

Yazarlar