Anadolu Kulüpleri "Kupa elimize kadar geldi"

"Kupa elimize kadar geldi"

06.06.2015 - 23:59 | Son Güncellenme:

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kupa elimize kadar geldi

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, PTT 1. Lig play-off finalinde Samsunspor'u penaltı atışları sonunda 4-1 yenerek Spor Toto Süper Lig'e yükseldikleri maçtan sonra "Şampiyonluk ve Süper Lig, Antalya'ya hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Haberin Devamı

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göksu, çok mutlu olduklarını belirterek, "Futbolcularımız maçtan önce 'Biz buradan Antalya'ya şampiyon döneceğiz' dediler ve sözlerini tuttular. O kadar mutluyuz ki, bu tabloyu kelimelerle anlatmak çok zor" dedi.

Karşılaşmada futbol adına her şeyin yaşandığına vurgu yapan Göksu, "Sonunda da kazanan biz olduk. Şampiyonluk ve Süper Lig Antalya'ya hayırlı, uğurlu olsun. Samsunspor'a da yeni sezonda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Adem Alkaşi: "İnancımızı hiçbir zaman kaybetmedik"

Antalyaspor'un tecrübeli futbolcusu Adem Alkaşi ise sezona Süper Lig hedefiyle başladıklarını kaydederek, "Açıkçası ilk 2'de yer alarak Süper Lig'e yükselmek istiyorduk, ancak çok talihsiz maçlar oynadık. Yine de inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Takım arkadaşlarını ortaya koydukları futboldan dolayı kutlayan kırmızı-beyazlı futbolcu, "Güzel bir mücadele oldu. Herkesin ayağına, yüreğine sağlık. Biz hak ettik ve Süper Lig'e yükseldik. Çok mutluyuz" diye görüşlerini aktardı.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Antalyaspor ile finale yakışır bir maç yaptıklarını söyledi. Karşılaşmada iki kez geriye düşmelerine rağmen maçı beraberliğe getirmeyi başardıklarını kaydeden Altın, "Her iki takımı da kutluyorum. İki takım da maçı kazanmayı çok arzuladı. Penaltılar neticeyi belirledi" şeklinde konuştu.

"Kupa elimize kadar geldi, ama penaltılarla kaybettik"

Erhan Altın, futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Ne zorluklarla buraya geldiğimizi herkes biliyor, ancak biz yolumuza devam ettik. Herkesin kafasında bu takımla ilgili soru işareti varken, biz hiçbir zaman hedefimizden vazgeçmedik. Kupa elimize kadar geldi, ama penaltılarla kaybettik. Üzgünüz" ifadelerini kullandı.