Skorer Kutlama erken başladı!

Kutlama erken başladı!

25.05.2009 - 02:21 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk sevinci için hazırlık yapan Beşiktaşlılar, Galatasaray zaferini şampiyon olmuşçasına kutladı. Futbolcu aileleri de soyunma odasına inerek, eşlerinin derbi coşkusuna ortak oldular

Kutlama erken başladı

Beşiktaş, şampiyonluğu henüz garantilemedi ama artık herkes zaferden emin görünüyor. Başkanından, futbolcusuna, teknik adamlardan taraftara kadar herkes dün akşam adeta erken bir kutlama yaptı.
Galatasaray maçının bitiş düdüğünün ardından sevincini ailesiyle birlikte paylaşan Başkan Yıldırım Demirören, eşi Revna hanım ve kızı Yelda’ya uzun uzun sarıldı ve zafer gözyaşları döktü. Yaşanacak olası bir şampiyonluk kutlaması için stada gelen futbolcu eşleri ve çocukları da, karşılaşma sonrasında soyunma odasına akın etti. Burada da büyük coşku yaşandı.

Haberin Devamı

Taksim’de coşku
Bu arada, maç sonrası kapalı tribünün üstünden ışık saçan cisimler akıtılırken, saha kenarından da konfetiler fırlatıldı. Taraftarların coşkusu stat dışına da taştı ve Dolmabahçe ile Beşiktaş’ta taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına şimdiden başladı.
Taraftarların bir bölümü Beşiktaş ilçesinde bu mutluluğu yaşarken, bir bölümü ise Taksim’de aynı coşkuyu ortaya koydu. Taksim’de arabalarıyla tur atarak, bayraklarıyla sevinçlerini doyasıya yaşadılar. Beşiktaş ilçesinde yoğunluk nedeniyle trafik dururken, emniyet güçleri her iki bölgede de olay çıkmaması için önlemler aldı.

Yazarlar