Fenerbahçe Kuyt, Sportif Direktör olacak mı? Noktayı koydu...

Kuyt, Sportif Direktör olacak mı? Noktayı koydu...

16.01.2014 - 10:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Dirk Kuyt'ı sportif direktörlüğe getirmek istiyor ancak Hollandalı aktif futbol hayatını 38'inde bırakmayı planlıyor.

Kuyt, Sportif Direktör olacak mı Noktayı koydu...

Fenerbahçe, sözleşmesi 1.5 yıl sonra bitecek olan Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ı sportif direktörlüğe getirmek istiyor. Hollandalı ise ülkesine dönme pahasına bile olsa aktif futbol hayatını 38'inde bırakmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Fe­ner­bah­çe'nin Hol­lan­da­lı yıl­dı­zı Kuyt 33 ya­şın­da ol­ma­sı­na rağ­men gös­ter­di­ği per­for­mans ile par­mak ısır­tı­yor. Yıl­dız fut­bol­cu­nun Sa­rı-La­ci­vert­li ku­lüp­le 1.5 yıl­lık söz­leş­me­si da­ha var. Kuyt'un Fe­ner­bah­çe ile söz­leş­me­si bit­ti­ğin­de 35 ya­şı­na gir­me­si­ne sa­de­ce 2 ay ka­la­cak. 22 Tem­muz 1980 do­ğum­lu Hol­lan­da­lı, 38 ya­şı­na ka­dar fut­bol ha­ya­tı­na de­vam et­mek is­ti­yor. Bu is­te­di­ği­ni her fır­sat­ta ya­kın çev­re­siy­le pay­la­şı­yor. Bu­nu Sa­rı-La­ci­vert­li yö­ne­ti­ci­le­re de ilet­ti. Za­ten Kuyt'un ken­di­si­ne iyi bak­ma­sı ve vü­cut ya­pı­sı 38'e ka­dar fut­bol oy­na­ma id­di­ası­nı des­tek­li­yor. Hol­lan­da­lı bu se­zon 22 res­mi ma­ça çı­kar­ken 7 gol atıp 5 de asist yap­tı.

Fenerbahçe olmazsa...

Fe­ner­bah­çe'nin Kuyt ile önü­müz­de­ki se­zon so­nu söz­leş­me­si­ni ye­ni­le­yip ye­ni­le­me­ye­ce­ği şu an net­lik ka­zan­mış bir du­rum­da de­ğil. An­cak Hol­lan­da­lı fut­bol­cu Fe­ner­bah­çe'den tek­lif al­ma­sa bi­le ül­ke­si­ne dö­nüp 38 ya­şı­na kadar fut­bol oy­na­ma­yı dü­şü­nü­yor. Sa­rı-La­ci­vert­li­ler'in tek­nik di­rek­tö­rü Er­sun Ya­nal da her fır­sat­ta Kuyt'un na­sıl bir pro­fes­yo­nel ve sa­ha için­de en bü­yük yar­dım­cı­la­rın­dan bi­ri ol­du­ğu­nu di­le ge­ti­ri­yor. Fe­ner­bah­çe yö­ne­ti­mi­nin Kuyt'ın söz­leş­me­si bit­tik­ten son­ra Hol­lan­da­lı fut­bol­cu­ya spor­tif di­rek­tör­lük tek­li­fin­de bu­lu­na­cak­la­rı gün­de­me gel­di. An­cak Kuyt, ya­kın çev­re­si­ne 38 ya­şı­na ka­dar fut­bol oy­na­ma­yı dü­şün­dü­ğü­nü bir kez da­ha di­le ge­tir­di.

Haberin Devamı

(Bugün)