Fenerbahçe Kuyt'tan Fenerbahçe'ye sürpriz teklif! Leiva...

Kuyt'tan Fenerbahçe'ye sürpriz teklif! Leiva...

11.08.2015 - 10:55 | Son Güncellenme:

Van Persie konusunda Hollandalı arkadaşını yönlendiren Kuyt, aranılan orta saha konusunda da telkinde bulunuyor. Kuyt'un bu yöndeki uğraş verdiği iki isim ise Liverpool'dan eski takım arkadayı Leiva ve Feyenoord’dan Jordy Clasie!

Kuyttan Fenerbahçeye sürpriz teklif Leiva...

Fenerbahçe kaliteli bir orta sahanın peşinde. Kulüpten gelen haberler başkanın daha önce de dillendirdiği Lucas Leiva'yı işaret ediyor. Wanyama ise stepnede tutuluyor.

Haberin Devamı

ADAY ÇOK AMA...

FENERBAHÇE, Şampiyonlar Ligi sonrası rotayı UEFA Avrupa Ligi'ne çevirdi. Hem yönetime hem de teknik kadroya göre alınması gereken isimler var. Kamuoyunda bilindiği üzere Fenerbahçe'nin önceliği orta saha oyuncusu... Pek çok isim üzerinde duruluyor. Luka Milivojevic, Ramires, Guarin, Clasie listedeki isimlerdi... Ancak sarı-lacivertli takım dün başka bir isim için U dönüşü yaptı. O oyuncu Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Lucas Leiva'ydı!

YILDIRIM SÖYLEMİŞTİ...

TRANSFER döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen oyuncu için, başkan Aziz Yıldırım "Josef de Souza'yı hoca istedi. Lucas'ı da alabilirdik" demiş ve oyuncuya ilgileri olduğunu açıklamıştı. Sonradan ilgilenilen oyuncularla bir türlü ortak zeminde bulunulamaması transfer rotasını yeniden Lucas Levia'ya çevirdi. 2017 yılında İngiliz kulübü Liverpool ile sözleşmesi sona erecek oyuncu için kiralama formülü düşünülüyor...

Haberin Devamı

DİRK KUYT:LUCAS VEYA JORDY CLASİE!

LEVİA için transferde aracı isimlerden biri de Fenerbahçe'nin şimdilerde Feyenoord'da oynayan eski oyuncusu Dirk Kuyt... Van Persie konusunda Hollandalı arkadaşını yönlendiren Kuyt, aranılan orta saha konusunda da telkinde bulunuyor. Kuyt'un bu yöndeki uğraş verdiği iki isim ise Liverpool'dan eski takım arkadayı Leiva ve Feyenoord’dan Jordy Clasie!

(Millet)

Yazarlar